fbpx
Workshop

Vind jouw 2 persoonlijke kernkrachten (deel 2)

dinsdag
26 maart
2019
11:00 - 14:00
Tennispark De Delftse Hout
Laantje van Levenslust 2
2616 AB Delft

Je weet door deelname aan een eerdere workshop van Tweekracht wat jouw 2 persoonlijke en meest positieve energie gevende KernKrachten zijn; super! Maar hoe nu verder? In deze boeiende vervolgworkshop gaan we aan de slag om jouw KernKrachten ook daadwerkelijk in te zetten in je sollicitatietraject.

Onder leiding van Mieke Boogert en Ariën Kingma gaan we interactief aan de slag met onder andere de volgende punten:

– Het optimaal inzetten van jouw KernKrachten
– Vacatures/organisaties vinden die bij jouw KernKrachten passen
– Solliciteren op een manier die past bij jouw KernKrachten
– Het sollicitatiegesprek voeren vanuit jouw KernKrachten

Tweekracht is onafhankelijk ontwikkeld en lijkt onder de oppervlakte tot zekere hoogte op het werk van Carl Jung, Meyers en Briggs. Los van de overlappingen zijn er vooral veel verschillen: De KernKrachten van TweeKracht zijn specifieker en bondiger. Eenvoudiger te begrijpen en te onthouden voor jezelf en je omgeving.

De basis is dynamisch. We nemen de dynamiek en balans tussen jouw 2 KernKrachten heel serieus. Zo bieden we jou sterke tools en een basis waarmee je zelf je veerkracht, balans en groei kunt versterken. Duizenden uitkomsten zijn mogelijk en ze zijn allemaal positief!

Praktische informatie
We zijn te gast bij Tennispark De Delftse Hout. Er is gratis parkeergelegenheid, consumpties zijn voor eigen rekening. Inloop is vanaf 10.30 uur, we starten om 11.00 uur.

NOTE: voor deze workshop is het noodzakelijk dat je eerder een workshop van Tweekracht hebt gevolgd en je je twee KernKrachten dus weet.


DeBroekriem is een platform voor en door werkzoekenden. Wil jij ook gave events organiseren? Word ook eventmanager, zet jezelf op de kaart en breid je netwerk uit! Meld je aan via https://www.debroekriem.nl/eventmanager/ of kijk hier voor meer informatie. Of spreek eventmanager Jerney aan tijdens het event.

BrandEncounters en Tweekracht
Spreker
BrandEncounters en Tweekracht
Spreker