fbpx
Workshop

Vind je droombaan met NLP

vrijdag
14 juni
2019
09:30 - 12:30
Kaber Groep
Schapendreef 1
4824 AM Breda

Je kunt maar één keer een eerste indruk maken. Hoe doe jij dit? En ga je solliciteren om de baan, om het geld, om de leuke collega`s en verhalen die er zijn? Of kijk je echt naar binnen? En hoe goed weet je wat je energie geeft en waar je goed in bent? Zie deze periode waarin je werkzoekend bent als een nieuwe kans om écht te kiezen voor wat het beste bij je past.

Als jij de betere versie van jezelf bent, word je woest aantrekkelijk voor werkgevers. Maar hoe kun je nou meer uit jezelf én uit je communicatie halen? Door het toepassen van NLP-D (Neuro Linguistic Personal Development), leer je hoe jouw gedrag en dat van de ander ontstaat. Vervolgens kun je je communicatie en het effect daarvan verder optimaliseren.

Volg deze workshop, laat je inspireren in een gezellige omgeving en ontvang handvatten waardoor je meer focus houdt tijdens je weg naar jouw droombaan!

We sluiten deze ochtend af met een broodje, zodat jullie nog even de mogelijkheid krijgen om gezellig na te praten. Het is nét-werken.

Kaber Groep B.V. is gespecialiseerd in communicatie en persoonlijke ontwikkeling en heeft daar haar missie van gemaakt. Bernard, trainer van deze workshop, staat bekend om zijn enthousiasme en enorme energie. Het liefst staat hij als communicatietrainer voor de groep.

 

Praktische informatie
– Op het terrein kun je vrij parkeren;
– De inloop is vanaf 9.15 uur en de workshop start om 9.30 uur;
–  Van
 12.30 – 13:30 uur verzorgt Kaber Groep een catering (broodje en drankje) om nog even te netwerken met elkaar.

 

—————————————————————————————————

DeBroekriem is een platform voor en door werkzoekenden. Wil jij ook gave events organiseren? Word ook eventmanager, zet jezelf op de kaart en breid je netwerk uit! Meld je aan via https://www.debroekriem.nl/eventmanager/ of kijk hier voor meer informatie. Of spreek eventmanager Meike aan tijdens het event.

Event manager
Kaber Groep
Spreker