fbpx
Workshop

Vind je droombaan met NLP

woensdag
28 augustus
2019
13:00 - 17:00
Groningerforum bibliotheek-Haren
Brinkhorst 3
9751 AS Haren

Als jij de betere versie van jezelf bent, word je woest aantrekkelijk!

Maar hoe realiseer je dit? Hoe haal je meer uit jezelf én uit je communicatie?

Tijdens deze workshop gaan we in op het toepassen van NLP in de zoektocht naar je droombaan.

NLP staat voor Neuro Linguïstisch Programmeren. Feitelijk is dit het herprogrammeren van je eigen communicatie, waardoor je beter kunt afstemmen op andere mensen. Dit is een enorm krachtige methode om je persoonlijke ontwikkeling in een stroomversnelling te brengen. Het geeft je inzicht in gedragspatronen die je door de jaren heen hebt ontwikkeld. Jouw actie resulteert in een bepaalde reactie.  Met simpele ingrepen en oefeningen kun je jouw inbreng aanpassen.

Kortom; Wil je meer uit jezelf halen? Ben je niet tevreden hoe je de wereld ervaart? Wil je je gedrag aanpassen? Laat je dan inspireren in een gezellige omgeving en ontvang handvatten waardoor je meer focus houdt in de zoektocht naar jouw droombaan!

De workshop wordt verzorgd door Ferdinand Aukes, NLP coach en eigenaar van Innerqi.

Ferdinand is in staat om een veilige en ontspannen setting te creëren.  Hiermee weet hij de aanwezigen aan te zetten tot zelfreflectie en het verleggen van eigen grenzen.

Praktische informatie
– Er is gratis parkeergelegenheid op wandelafstand
– Koffie /thee / water zijn aanwezig.

________________________________________________________________________________________

DeBroekriem is een platform voor en door werkzoekenden. Wil jij ook gave events organiseren? Word ook eventmanager, zet jezelf op de kaart en breid je netwerk uit! Meld je aan via https://www.debroekriem.nl/eventmanager/ of kijk hier voor meer informatie. Of spreek eventmanager Johanna aan tijdens het event.

InnerQi
Spreker