fbpx
Workshop

Vind je balans

maandag
18 maart
2019
13:00 - 16:30
Waterkracht
Ruys de Beerenbrouckstraat 106
7204 MN Zutphen

In een sollicitatie gesprek of een netwerk gesprek zijn “zelfverzekerd” en “evenwichtig” twee gevoelens die bij de ander blijven hangen en een goed gevoel geven. Dit goede gevoel wat je achterlaat is veel belangrijker bij een keuze dan alleen je kennis en ervaring.

Reinier is eventmanager en geeft deze workshop. Hij wil je graag het beste uit jezelf laten halen. Dat doet hij door balans aan te brengen tussen jouw interne communicatie (wat je denkt en voelt) en je externe communicatie (wat je doet en zegt). Zo kom je los van gedachtes die jou belemmeren om jezelf te zijn. Opruiming in je zelf geeft ruimte om te leven! En helpt daardoor jezelf beter te presenteren.

Als therapeut is hij ervan overtuigd dat iedereen in staat is denken, voelen en willen met elkaar in harmonie te brengen en los te komen van alle blokkerende energie. Persoonlijke groei is alleen bereikbaar als je onvoorwaardelijk van jezelf houdt. Vanuit liefde voor jezelf kom je in je kracht en heb je overlevingsstrategieën en onbewuste patronen uit het verleden niet meer nodig. Nog te veel mensen zijn ongelukkig, omdat ze hun zelfwaardering laten afhangen van anderen of van omstandigheden. Maar mensen en gebeurtenissen kunnen wij toch niet veranderen; je kunt wel leren om er anders mee om te gaan. Ik help mensen in te zien wat nu werkelijk van henzelf is en wat overbodige ballast is. Die ‘opruiming in jezelf’ geeft zo veel vrijheid! Vitaliteit, rust en ruimte om jezelf te accepteren en van jezelf te houden. Je bent goed zoals je bent. En dat is geen zelfgenoegzaamheid, maar zelfvervulling.

Meld je snel aan!


DeBroekriem is een platform voor en door werkzoekenden. Wil jij ook gave events organiseren? Word ook eventmanager, zet jezelf op de kaart en breid je netwerk uit! Meld je aan via https://www.debroekriem.nl/eventmanager/ of kijk hier voor meer informatie. Of spreek eventmanager Reinier aan tijdens het event.