fbpx
Workshop

Verander jezelf, begin bij je overtuigingen

woensdag
13 november
2019
10:00 - 12:00
Tennispark De Delftse Hout
Laantje van Levenslust 2
2616 AB Delft

Herken jij dat ook? In al je persoonlijke ontwikkelingstrainingen kom je steeds weer jezelf tegen.
Logisch natuurlijk, want wie moet je anders tegenkomen behalve dan natuurlijk de andere deelnemers? Waar ben je naar op zoek? Wat wil je veranderen?

Mensen komen tot verandering, groei of ontwikkeling vanuit de wens om plezier in werk en leven te hebben, succes te hebben, nuttig te zijn en bovenal betekenis te hebben. Succes kan zich laten samenvatten als het realiseren van je wensen en verlangens. Om dat voor elkaar te krijgen kan jij je kwaliteiten, kennis, talenten en vaardigheden inzetten.

Pieter gaat ons in deze workshop helpen om helder te krijgen welke overtuigingen en waarden je hebt en hoe je die kan veranderen om meer vrijheid te ervaren. Vrijheid is voor het gevoel van succes een belangrijk – zo niet bepalend – element.

Praktische informatie:

– Inloop om 9:30.
– Koffie en thee tegen betaling aan de balie verkrijgbaar.

_______________________________________________________________________________________

DeBroekriem is een platform voor en door werkzoekenden. Wil jij ook gave events organiseren? Word ook eventmanager, zet jezelf op de kaart en breid je netwerk uit! Meld je aan via https://www.debroekriem.nl/eventmanager/ of kijk hier voor meer informatie. Of spreek eventmanager Martin aan tijdens het event.

Event manager
Pieter van Breemen
Van Breemen en partner
Spreker