fbpx
Workshop

Van valkuil naar springplank

dinsdag
12 november
2019
10:00 - 12:00
Desso House Oss
Molenweg 81A
5349AC Oss

Jij wilt toch ook graag aan de slag op een plek waar je effectief en met veel plezier kan werken?

Je voelt je het meest krachtig als je jezelf kent en bent. Zelf aan het stuur en in balans.

Deze workshop gaan we met behulp van het kernkwadrant van Offman op zoek naar jouw kwaliteit. Waar ben jij goed in? Zodat je als baanzoeker meer zicht hebt op welke functies en rollen juist goed passend zijn voor jou.

Een kwaliteit kan echter doorslaan in een valkuil. Dit gebeurt bijvoorbeeld als je emotioneel te betrokken bent, gestrest bent of onder druk staat. Door het doorslaan gaat deze kwaliteit juist tegenwerken in plaats van voor je werken. Jouw kwaliteit verandert dan in een valkuil. Hierdoor word je er op afgerekend door anderen, maar minstens net zo vaak door jezelf. Terwijl juist jouw valkuil de ingang is naar je springplank. Naar jouw kracht, naar die kwaliteit die jou omhoog stuwt. Die kwaliteit waar jouw toegevoegde waarde ligt.

Gastsprekers zijn Meike Schapink en Irene Vermeer van The Monday Dream. De missie van The Monday Dream is dat niemand meer op ziet tegen de maandag.

Praktische informatie:
– inloop om 9.45 uur, we starten om 10.00 uur.
– tot 12.30 uur gelegenheid tot napraten/netwerken.

Deelname is gratis, maar aanmelden wel verplicht. Reserveer daarom nu jouw plek!

______________________________________________________________________________________

DeBroekriem is een platform voor en door werkzoekenden. Wil jij ook gave events organiseren? Word ook eventmanager, zet jezelf op de kaart en breid je netwerk uit! Meld je aan via https://www.debroekriem.nl/eventmanager/ of kijk hier voor meer informatie. Of spreek eventmanager Kim aan tijdens het event.

Event manager
The Monday Dream
Spreker
The Monday Dream
Spreker