fbpx
Workshop

Van je hoofd naar je hart met Yin

maandag
12 augustus
2019
13:30 - 15:00
Fletcher Hotel Restaurant Oss
Nelson Mandelaboulevard 22
5342 CZ Oss

In balans blijven als werkzoekende, hoe doe je dat? Tijd voor ontspanning en aandacht voor jezelf: juist in een periode van onzekerheid zo belangrijk. Meld je daarom aan en kom weer in balans.

Naast dat yoga een fijne manier is om tot rust te komen kun je tijdens een yogasessie ook tot mooie inzichten komen. Bijvoorbeeld over waar jij staat in relatie tot werk, die droombaan of dat aankomende sollicitatiegesprek. Je leert hoe te ontspannen voor dat gesprek of er anders naar te kijken. Maar yoga is vooral ook leuk! En het is voor iedereen: soepel of stijf, vrouw of man.

Kim Lohstroh is onze yogadocente. Na haar opleiding Yin Yoga & Psoas release is zij naast haar fulltime baan in september 2015 haar eigen yogaschool De Droomtuin gestart in Berghem. Kim: “We leven in een drukke maatschappij en er wordt veel van ieder verwacht. Yoga kan helpen te ontspannen en leren het hoofd leeg te maken.”

Yin yoga is een meditatieve vorm van yoga waarbij je zittend of liggend langer in een houding blijft (3-5 min), waarbij de spieren ontspannen blijven en waarbij je lichte druk uitoefent op gewrichten en bindweefsel. Hiermee ontstaat een diepe ontspanning én een uitdaging om weerstand of ongemak het hoofd te bieden.

Praktische informatie:
Je hoeft geen yoga-ervaring te hebben. Draag comfortabele kleding waarin je je vrij kunt bewegen. Het hebben van een yogamatje is niet noodzakelijk, zorg dan voor een plaid of iets dergelijks om op te zitten/liggen. Als je dat prettig vindt, neem dan zelf een flesje water mee voor tijdens de workshop.

– De inloop is vanaf 13.15 uur.
– Na afloop is er gelegenheid na te praten en te netwerken.
– Drankjes zijn voor eigen rekening (koffie/thee €2,85).
– Bij de locatie is gratis parkeergelegenheid.
– Meld je aan en reserveer nu jouw plek!

_____________________________________________________________________________________

DeBroekriem is een platform voor en door werkzoekenden. Wil jij ook gave events organiseren? Word ook eventmanager, zet jezelf op de kaart en breid je netwerk uit! Meld je aan via https://www.debroekriem.nl/eventmanager/ of kijk hier voor meer informatie. Of spreek eventmanager Jannie aan tijdens het event.

Yogaschool De Droomtuin
Spreker