fbpx
Workshop

Van hokjes naar puzzelstukjes

dinsdag
17 september
2019
09:30 - 11:30
Het Stadscafé
Nieuwstraat 2
7311 BP Apeldoorn

In deze workshop gaan jullie onder begeleiding van Suzanne met de “van hokjes naar puzzelstukjes” methode in groepsverband op zoek naar je non-talenten en natuurlijke talenten. We onderzoeken of en hoe je deze wilt inzetten in toekomstige werksituaties. De methode nodigt je uit om op een leuke manier te onderzoeken wat jou echt past en wat niet.

Suzanne Reep (P&O adviseur, coach en trainer) zet zich in vanuit haar eigen bedrijf om Noaberorganisaties te creëren. Organisaties waarbij ze omkijken naar elkaar, mensen echt ingezet worden op talent en waar inclusiviteit en diversiteit vanzelfsprekend is. Zij gelooft in het leggen van verbindingen tussen mensen, teams, organisaties. Samen werken door bij elkaar het beste naar boven te halen. Ieder in zijn of haar kracht.

Wat levert het jou op?
– Je ontdekt wat je non-talenten en natuurlijke talenten zijn;
– Je krijgt inzicht in waar je energie van krijgt en waarvan niet;
– Je kunt beter benoemen waar je wel en niet geschikt in bent;
– Je ervaart meer zelfvertrouwen.

Praktische informatie:

– Inloop vanaf 9:00 uur op de 1e verdieping.
– Consumpties voor eigen rekening

________________________________________________________________________________________

DeBroekriem is een platform voor en door werkzoekenden. Wil jij ook gave events organiseren? Word ook eventmanager, zet jezelf op de kaart en breid je netwerk uit! Meld je aan via https://www.debroekriem.nl/eventmanager/ of kijk hier voor meer informatie. Of spreek eventmanager Chretienne aan tijdens het event.

Event manager
Suus Reep P&O advies en coaching
Spreker