fbpx
Workshop

Van denken naar Doen!

donderdag
16 januari
2020
09:15 - 12:30
Bibliotheek Hengelo
Beursstraat 34
7551 HV Hengelo (OV)

Werk zoeken, afwijzingen incasseren en toch energiek en gemotiveerd blijven investeren?

Hoe blijf jij overeind als werkzoekende? En gemotiveerd om die leuke, passende baan, te vinden?  Hoe zorg je dat je vertrouwen blijft houden in jezelf?

Het is voor werkzoekenden niet altijd eenvoudig gemotiveerd te blijven zoeken naar werk. Je solliciteert je drie slagen in het rond, je voert netwerkgesprekken en je volgt workshops. Alles haal je uit de kast om maar zoveel mogelijk kansen te creëren. Om weer te kunnen werken. En dan komt ‘weer’ die afwijzing. En bij elke afwijzing nemen de twijfels en onzekerheid toe. Je vraagt je af of je op de juiste weg bent. Hoe lang je het financieel nog trekt. Dat maakt energiek en gemotiveerd blijven zoeken naar “jouw” baan soms erg lastig.

Deze interactieve workshop daagt je uit om uit je hoofd te komen en zet je in de actiemodus. Je leert anders naar jouw belemmeringen te kijken en kansen te zien. Je gaat vooral meer doen en minder denken. Dat helpt je om weer de drive te vinden om positief vooruit te kijken. Om vanuit jouw overtuiging, kwaliteit en motivatie aan de slag te gaan. En dat straal je uit naar je potentiële werkgever!

Wilma Licht startte zo’n 20 jaar geleden als theaterregisseur. Theater is haar passie. Als klein meisje stond zij al te stralen op het podium. In haar trainingen met acteurs merkte ze dat de acteurs hun acteervaardigheden verder ontwikkelden. Maar ook dat de oefeningen en opdrachten invloed hadden op hun persoonlijke ontwikkeling.

Wilma is ervan overtuigd dat er mooie deuren voor je open kunnen gaan. En dat het daarom belangrijk is om je droom te volgen en dicht bij jezelf te blijven.  Is dat makkelijk? Nee, zeker niet, integendeel het is soms doodeng. Maar ook enorm boeiend en leerzaam. Want je leven wordt een stuk leuker als je dingen doet waar je plezier aan beleeft.

Praktische informatie: 

– Inloop vanaf 09.00.
– Koffie en thee is gratis.

________________________________________________________________________________________

DeBroekriem is een platform voor en door werkzoekenden. Wil jij ook gave events organiseren? Word ook eventmanager, zet jezelf op de kaart en breid je netwerk uit! Meld je aan via https://www.debroekriem.nl/eventmanager/ of kijk hier voor meer informatie. Of spreek eventmanager Cobi aan tijdens het event.

Event manager
Licht op spreken
Spreker