fbpx
Workshop

Van A naar Baan

maandag
16 september
2019
09:30 - 12:00
Dé Plek
Het pand bevindt zich tegenover de P+R van Meerhoven
Noord Brabantlaan 303
5657 GB EINDHOVEN

Tijdens je zoektocht naar een nieuwe baan is het belangrijk om focus te houden op je doel. Dit is vaak makkelijker gezegd dan gedaan. Daarom organiseren wij deze workshop zodat je vol energie en vooral doelgericht aan de slag kunt.

Deze middag gaat Nieky van Vlerken, een zeer ervaren HR professional en verbinder, ons helpen concrete doelen te stellen, zodat we een andere invalshoek krijgen tijdens het werk zoeken. Het is verrassend hoe je soms tot inzichten kunt komen die je eerder niet voor mogelijk had gehouden.

Nieky neemt ons op een praktische, luchtige en interactieve wijze mee naar hoe dat ons gaat lukken. Stap voor stap. Zodat jij daarna vol energie en concrete handvatten aan de slag kunt om jouw doelen te bereiken. Zodat je succes gaat boeken, die leuke nieuwe baan vindt. Of ineens tot een inzicht komt dat je echt iets heel anders wil!

Deze workshop biedt je energie, focus, nieuwe inzichten én contacten, dus schrijf je snel in!

Praktische informatie:

– Inloop 09.00 uur
– Het pand wordt omgegeven door eigen parkeerplaatsen en ligt tegenover de P+R van Meerhoven
– Koffie en thee is vooralsnog voor eigen rekening

_________________________________________________________________________________________

DeBroekriem is een platform voor en door werkzoekenden. Wil jij ook gave events organiseren? Word ook eventmanager, zet jezelf op de kaart en breid je netwerk uit! Meld je aan via https://www.debroekriem.nl/eventmanager/ of kijk hier voor meer informatie. Of spreek eventmanager Servia aan tijdens het event.

Event manager
WinxHR
Spreker