fbpx
Workshop

Val op! (deel 2 van 3-luik)

vrijdag
25 januari
2019
10:00 - 11:30
Binnenbos
Hoog Kanje 186
3708 DL Zeist

Je wilt graag een baan! Zo af en toe zie je een vacature langs vliegen waar je écht heel blij van wordt. Dáár zou je nou écht eens graag op gesprek gaan!
Jammer alleen dat je voor dat soort functies zelden de enige bent die dat wil…

OF

Je droomt er al een tijdje van…niet meer voor een baas werken, maar voor jezelf beginnen. Echt spannend, met name hoe je er dan voor moet zorgen dat je voldoende klanten krijgt! Je weet al aardig waar je goed in bent en hebt ook redelijk scherp wat je (ongeveer) zou willen aanbieden. Maar, hoe kom je in hemelsnaam aan tafel bij de mensen die jou daarvoor zouden kunnen en willen betalen? Om nog maar niet te spreken van de gevallen waarin jij niet de enige bent die kans wil maken op “die klus”…

Als jij leert hoe je opvalt, dan lukt het je! En dan niet opvallen op een schreeuwerige manier, maar op een manier:

  • die past bij wie jij bent en waar jij uniek in bent én waarmee je aansluit bij (de vraag van) de ander.
  • waarmee je de ontvanger niet alleen schrijft of vertelt dat je goed bent in bepaalde zaken, maar dat gelijk ook “bewijst”.
  • die ervoor zorgt dat JIJ degene bent die op gesprek mag komen in plaats van al die andere kapers op de kust!

Lijkt dit je wel wat? Doe dan mee met “Val Op!” en zorg ervoor dat JIJ degene bent die wordt uitgenodigd om in gesprek te gaan met jouw toekomstige  klant, opdrachtgever of werkgever!

Belangrijk!
Dit is een 3-luik waarbij van jou wordt verwacht dat je alle data aanwezig bent, je een computer en een goede netwerkverbinding hebt. Je e-mail adres wordt gedeeld met Mirjam Broeke om je toegang te geven tot de leeromgeving. Wanneer je je inschrijft voor deze workshop ga je hier mee akkoord. In deze 3-luik ga je actief aan de slag en uiteindelijk heb je een echte VAL OP ACTIE! gerealiseerd. Maak je aanmelding definitief door je voor alle drie de delen (afzonderlijk) in te schrijven.

Planning 3-luik:
Maandag 7 januari: toegang tot virtuele leeromgeving, in eigen tijd.
Maandag 14 januari: Deel 1: Online event 10.00 – 11.00 uur, live virtuele sessie
Vrijdag 25 januari: Deel 2: Live workshop inloop vanaf 09.30 uur, aanvang 10.00 – 11.30 uur.
Vrijdag 1 februari : Deel 3: Online event 10.00 – 11.00 uur  “actie pimpen”

Mirjam Broeke
De Speelacademie
Spreker