fbpx

DeBroekriem organiseert met MKB regio Zwolle het Vacature Café regio Zwolle. Na de succesvolle editie in het voorjaar, organiseren we op 7 december de tweede editie. We zijn te gast bij het IJsseldelta Center Zwolle (ingang 18). Tussen 15.00 en 17.00 uur kun je in contact komen met uiteenlopende werkgevers uit de regio Zwolle. Er zijn diverse sollicitatieworkshops, je kunt vragen stellen aan professionele loopbaancoaches en er is een LinkedIn-fotograaf aanwezig!

Tijdens het Vacature Café ga je direct in gesprek met werkgevers. Daarbij krijg je de gelegenheid om het podium te pakken bij werkgevers die je aanspreken. Het enige wat je moet doen is je cv uitgeprint op papier meenemen. Je cv is je toegangskaartje.

Bij binnenkomst krijg je een lijst met alle vacatures. Hierop geef je aan welke vacature je na een gesprek met de werkgever interessant vindt. Deze lijst lever je aan het einde van de dag weer in. De werkgevers doen hetzelfde! Wanneer jij hen interessant vindt en zij jou, dan brengen wij jullie met elkaar in contact.

Kijk hier naar het overzicht van de workshops bij het Vacaturecafé.

Event manager