fbpx
Workshop

To ZZP or not to ZZP?

woensdag
4 december
2019
13:30 - 15:30
Switch Mediapark
Naast Bar Boon
Joop van den Endeplein 1
1217 WJ Hilversum

Denk je er over na om te starten als zelfstandige? Of heb je er niet eerder aan gedacht, maar wil je meer weten over de ZZP-wereld?

Deze interactieve workshop geeft jou inzicht of het ondernemerschap bij je past.

Welke competenties heb je nodig als ondernemer? Welke heb je al in huis? Welke stappen moet je nemen en welke wegen bewandel je voorafgaand aan jouw start? Hoe zet je jouw expertise en talenten in?

Het is een workshop vol inspiratie, informatie en praktische tips. Je gaat naar huis met inzichten en je weet wat je te doen staat.

In 2015 hebben Mirelle Petit en Mariëlle Elsing zelf de stap naar het ondernemerschap gezet. Zij ontzorgen met veel plezier ondernemers vanuit Elle Support Office. Zij helpen hen zodat zij zich helemaal kunnen richten op hun core business. Veel ondernemers zijn druk bezig met het verwerven van nieuwe klanten en hebben te weinig tijd of geen affiniteit met alle randzaken die komen kijken bij het ondernemerschap. En daar biedt Elle Office Support een helpende hand.

Praktische informatie:

– Je bent van harte welkom vanaf 13.00 uur, zodat je nog kennis kunt maken met de workshopgevers Mirelle en Mariëlle en natuurlijk met de andere deelnemers.
– Neem pen en papier mee, zodat je aantekeningen kunt maken.
– Koffie en thee worden gratis aangeboden door Switch.
– Na afloop is er gelegenheid tot netwerken.

________________________________________________________________________________________

DeBroekriem is een platform voor en door werkzoekenden. Wil jij ook gave events organiseren? Word ook eventmanager, zet jezelf op de kaart en breid je netwerk uit! Meld je aan via https://www.debroekriem.nl/eventmanager/ of kijk hier voor meer informatie. Of spreek eventmanager Josje aan tijdens het event.

Event manager
Elle Office Support
Spreker