fbpx
Meet-up

Tips voor een goed sollicitatiegesprek

dinsdag
19 maart
2019
14:00 - 16:00
Bibliotheek Hengelo
Beursstraat 34
7551 HV Hengelo (OV)

Jippie! Je bent uitgenodigd voor een sollicitatiegespek. De eerste concurrenten zijn al verslagen, maar hoe zorg je nou dat jij uiteindelijk als winnaar uit de bus komt?

Het antwoord hierop krijg je van Sheena Kozijn, die een workshop geeft over hoe jij tijdens een sollicitatiegesprek het beste uit de verf komt. De expertise die Sheena heeft opgedaan als Adviseur Werkgelegenheid, Intercedent en HR Adviseur zet ze in om werkzoekenden de juiste sollicitatietools aan te reiken voor een nieuwe stap in hun loopbaan.

Tijdens deze workshop leer je hoe je een onvergetelijke eerste indruk achter laat, welke non-verbale communicatie jij uitzendt en hoe je het beste om kunt gaan met lastige vragen. Ook gaan we door middel van een rollenspel het sollicitatiegesprek oefenen.

Heb jij behoefte aan goede sollicitatie tips? Kom dan naar de centrale bibliotheek en neem die ene vacature mee waar je voor wilt gaan. Verder zijn een kladblok en een pen handig om bij je te hebben.

Praktische informatie

  • Inloop van 13.30-14.00 uur.
  • De baliemedewerker wijst je graag de weg naar de workshopruimte.
  • Om je dorst te lessen is er gratis koffie en thee beschikbaar.
  • Na afloop kun je nog even netwerken of persoonlijk spreken met Sheena.

DeBroekriem is een platform voor en door werkzoekenden. Wil jij ook gave events organiseren? Word ook eventmanager, zet jezelf op de kaart en breid je netwerk uit! Meld je aan via https://www.debroekriem.nl/eventmanager/ of kijk hier voor meer informatie. Of spreek eventmanager Simone aan tijdens het event.

Event manager
Carrièrezaken
Spreker