fbpx
Workshop

Timemanagement voor werkzoekenden

woensdag
28 augustus
2019
10:30 - 13:00
Bibliotheek Almelo
Het Baken 3
7607 AA Almelo

Timemanagement voor werkzoekenden? Dat klinkt als een tegenstrijdigheid. Als je geen werk hebt, heb je zeeën van tijd… toch?

Misschien is dat waar. Maar bij het gebruiken van deze tijd liggen wel een paar verleidingen op de loer:

– Uitstelgedrag
– Eindeloos lijstjes maken die nooit leeg raken
– Verveling
– Steeds minder actief worden
– Je energie stoppen in de verkeerde dingen

Herkenbaar?

In de workshop Timemanagement voor werkzoekenden krijg je methodes aangereikt om effectief met je tijd om te gaan. Je gaat het verschil zien tussen urgente en belangrijke taken. Je leert de juiste prioriteiten te geven aan datgene wat je wilt (en soms moet) doen en wat het betekent om écht pro-actief te zijn. Je gaat ontdekken hoeveel hernieuwde energie en enthousiasme dit oplevert. Juist nu je op zoek bent naar een baan. Maar ook als je straks weer aan het werkt bent. Zodat niet je agenda jou beheerst, maar jij je agenda!

Fanny Molenwijk geeft trainingen in persoonlijke effectiviteit: beter communiceren en slimmer werken. Ze werkt vanuit haar overtuiging dat het leven (en je werk) leuker is als je vooral bezig bent met de echt belangrijke dingen en dat je daar zelf een heel grote invloed op hebt. Ze leert je nieuw gedrag aan door te oefenen, ervaren, bij te stellen en weer opnieuw te proberen tot jij je deze vaardigheid helemaal eigen hebt gemaakt.

Praktische informatie:
– Je bent van harte welkom vanaf 10.15 uur en de workshop start om 10.30 uur.
– De workshopruimte is op de vierde verdieping, rechts.
– Betaald parkeren, in de parkeergarage StadsBaken (Stadhuisplein) of op de parkeerplaats aan de Boddenstraat.
– Koffie en thee zijn gratis.

Let op: neem je agenda en to-do list mee, evenals een pen en een schrijfblok.

_________________________________________________________________________________________

DeBroekriem is een platform voor en door werkzoekenden. Wil jij ook gave events organiseren? Word ook eventmanager, zet jezelf op de kaart en breid je netwerk uit! Meld je aan via https://www.debroekriem.nl/eventmanager/ of kijk hier voor meer informatie. Of spreek eventmanager Christel aan tijdens het event.

Event manager
Spreker