fbpx
Workshop

Timemanagement voor werkzoekenden

dinsdag
1 oktober
2019
11:00 - 12:00
Stadkamer
Zeven Alleetjes 1A
8011 CV Zwolle

Timemanagement voor werkzoekenden een tegenstrijdigheid? Als je geen werk hebt, heb je zeeën van tijd…..toch?

Misschien is dat waar. Maar bij het gebruiken van deze tijd liggen wel een paar verleidingen op de loer…

– Uitstelgedrag
– Eindeloos lijstjes maken die nooit leeg raken
– Verveling
– Steeds minder actief worden
– Je energie stoppen in verkeerde dingen

Herkenbaar?

In de workshop “Timemanagement voor werkzoekenden” krijg je methodes aangereikt om effectief met je tijd om te gaan. Je gaat het verschil zien tussen urgente en belangrijke taken. Je leert de juiste prioriteiten aan te geven aan datgene wat je wilt (en soms moet) doen en wat het betekent om écht pro-actief te zijn. Je gaat ontdekken hoeveel hernieuwde energie en enthousiasme dit oplevert. Juist nu je op zoek bent naar een baan. Maar óók wanneer je straks weer aan het werk bent, zodat niet je agenda jou beheerst, maar jij je agenda!

Fanny Molenwijk geeft trainingen in persoonlijke effectiviteit, beter communiceren en slimmer werken. Ze werkt vanuit haar overtuiging dat het leven (en je werk) leuker is als je vooral bezig bent met de écht belangrijke dingen. En dat je daar zelf een heel grote invloed op hebt. Ze leert je nieuw gedrag aan door te oefenen, ervaren, bij te stellen en weer opnieuw te proberen. Tot dit een vaardigheid is die je je volledig eigen hebt gemaakt en wordt verankerd in je dagelijks leven.

Praktische informatie

– Inloop is vanaf 10.30. De workshop begint om 11.00 uur. We sluiten af om 13.30 uur. Uiteraard is er daarna ruimschoots gelegenheid om te netwerken in “De Huiskamer”!  Let er wel even op, dat alle consumpties voor eigen rekening zijn.
– Neem je agenda en to-do list mee, evenals een pen en een schrijfblok (belangrijk!).

________________________________________________________________________________________

DeBroekriem is een platform voor en door werkzoekenden. Wil jij ook gave events organiseren? Word ook eventmanager, zet jezelf op de kaart en breid je netwerk uit! Meld je aan via https://www.debroekriem.nl/eventmanager/ of kijk hier voor meer informatie. Of spreek eventmanager Esther aan tijdens het event.

Event manager
Spreker