fbpx
Workshop

Timemanagement voor werkzoekenden

dinsdag
25 juni
2019
10:00 - 13:00
Stadkamer
Zeven Alleetjes 1A
8011 CV Zwolle

Timemanagement voor werkzoekenden een tegenstrijdigheid? Als je geen werk hebt, heb je zeeën van tijd…..toch?

Misschien is dat waar. Maar bij het gebruiken van deze tijd liggen wel een paar verleidingen op de loer…

  • Uitstelgedrag
  • Eindeloos lijstjes maken die nooit leeg raken
  • Verveling
  • Steeds minder actief worden
  • Je energie stoppen in verkeerde dingen

Herkenbaar?

In de workshop “Timemanagement voor werkzoekenden” krijg je methodes aangereikt om effectief met je tijd om te gaan. Je gaat het verschil zien tussen urgente en belangrijke taken. Je leert de juiste prioriteiten aan te geven aan datgene wat je wilt (en soms moet) doen en wat het betekent om écht pro-actief te zijn. Je gaat ontdekken hoeveel hernieuwde energie en enthousiasme dit oplevert. Juist nu je op zoek bent naar een baan. Maar óók wanneer je straks weer aan het werk bent, zodat niet je agenda jou beheerst, maar jij je agenda!.

Fanny Molenwijk is trainer in persoonlijke effectiviteit, beter communiceren en slimmer werken. Ze werkt vanuit haar overtuiging dat het leven (en je werk) leuker is als je vooral bezig bent met de écht belangrijke dingen. En dat je daar zelf een heel grote invloed op hebt. Ze leert je nieuw gedrag aan door te oefenen, ervaren, bij te stellen en weer opnieuw te proberen. Tot dit een vaardigheid is die je je volledig eigen hebt gemaakt en wordt verankerd in je dagelijks leven.

Praktische informatie

Je bent vanaf 10.00 uur van harte welkom in workshopruimte 1 van “Stadkamer Centrum | Bibliotheek Zwolle”. De workshop begint om 10.30 uur. We sluiten af om 13.00 uur. Uiteraard is er daarna ruimschoots gelegenheid om te netwerken in “De Huiskamer”!

– Neem je agenda en to-do list mee, evenals een pen en een schrijfblok. (belangrijk!)

– Let er wel even op, dat alle consumpties voor eigen rekening zijn.

Bereikbaarheid 

– Op loopafstand van het station -> https://goo.gl/maps/friYcPsEngKKmjAMA/

Parkeermogelijkheden (betaald) 

– Van Karnebeekstraat 43a (parkeerplaats) of in de wijk.

___________________________________________________________________________________________

Deelname aan DeBroekriem is niet gratis. We vragen deelnemers echter niet om inschrijfgeld of contributie, maar om uitschrijfgeld. Dat is een vrijwillige donatie zodra jij een (tijdelijke en/of parttime) baan hebt gevonden. Wil je meer weten? Bekijk dan de video via deze link. 

Event manager
Spreker