fbpx
Workshop

Timemanagement voor werkzoekenden

maandag
10 december
2018
09:30 - 13:00
De Enk
Enkstraat 67
8012VA Zwolle

Timemanagement voor werkzoekenden een tegenstrijdigheid? Zonder baan heb je zeeën van tijd… toch? Misschien is dat waar. Maar bij het gebruiken van deze tijd liggen wel een paar verleidingen op de loer..

  • Uitstelgedrag
  • Eindeloos lijstjes maken die nooit leeg raken
  • Verveling
  • Steeds minder actief worden
  • Je energie stoppen in de verkeerde dingen

Herkenbaar?

In de workshop “Timemanagement voor werkzoekenden” krijg je methodes aangereikt om effectief met je tijd om te gaan. Je gaat het verschil zien tussen urgente en belangrijke taken. Je leert de juiste prioriteiten aan te geven aan datgene wat je wil (en soms moet) doen en wat het betekent om écht pro-actief te zijn. Je gaat ontdekken hoeveel hernieuwde energie en enthousiasme dit oplevert. Juist nu je op zoek bent naar een baan. Maar ook als je straks weer aan het werkt bent. Zodat niet je agenda jou beheerst, maar jij je agenda!

Fanny is trainer in persoonlijke effectiviteit: beter communiceren en slimmer werken. Ze werkt vanuit haar overtuiging dat het leven (en je werk) leuker is als je vooral bezig bent met de echt belangrijke dingen. En dat je daar zelf een heel grote invloed op hebt. Ze leert je nieuw gedrag aan door te oefenen, ervaren, bij te stellen en weer opnieuw te proberen. Tot dit een vaardigheid is die beklijft en wordt verankerd in je dagelijks leven

Praktische informatie
De inloop is vanaf 09.00 uur en de workshop start om 09.30 uur. De workshop vindt plaats bij De Enk in Zwolle. Koffie en/of thee zijn voor eigen rekening.


DeBroekriem is een platform voor en door werkzoekenden. Wil jij ook gave events organiseren? Wordt ook eventmanager, zet jezelf op de kaart en breid je netwerk uit! Meld je aan via https://www.debroekriem.nl/eventmanager/ voor verdere informatie. Of spreek eventmanager Ingrid aan tijdens het event.

Event manager
Spreker