fbpx
Workshop

Think like a Zebra!

vrijdag
22 maart
2019
09:30 - 12:30
Tennispark De Delftse Hout
Laantje van Levenslust 2
2616 AB Delft

Deze workshop gaat over creatief denken. Creatief denken is het vermogen je vaste denkpatronen te doorbreken om zo nieuwe mogelijkheden en kansen te zien. Het is eenvoudiger dan je denkt.
Wat dit betekent? Uit onderzoek is gebleken dat je bij moeilijke vragen, altijd op dezelfde manier naar een oplossing zoekt. Ontdek nu hoe jij meestal onbewust denkt en welke kansen je laat liggen.

Bij ‘Think like a Zebra’ laat je je inspireren door de overlevingsstrategieën uit het dierenrijk. Van de doelgerichtheid van een specht tot de collegialiteit van een mier. De natuur barst van de inspirerende benaderingen. Hierdoor krijg je moeiteloos nieuwe ideeën en concrete oplossingen. Te mooi voor woorden? Dan heb je nog nooit als een zebra gedacht. Of een hagedis. Of een leeuw. Of…

In deze workshop maak je in 3 uur kennis met een methodiek om creatief te denken. Op een interactieve manier leer je om je eigen denkpatronen te herkennen, te veranderen en te komen tot oplossingen en ideeën die je niet eerder had gezien. Al doende ervaar je nieuwe mogelijkheden, door anders te kijken, te denken en te doen!
En na de workshop kan je deze kennis toepassen op allerlei vraagstukken om met verrassende oplossingen te komen die bijvoorbeeld kunnen helpen bij het vinden van een baan!

Deze workshop wordt geleid door Cindy Koolhaas, ervaren trainer & coach van Trainen & Coachen met Kleur.

Laat je uitdagen en meld je aan!

Praktische informatie
Inloop is vanaf 09.00 uur, we starten de workshop om 09.30 uur.
Consumpties zijn voor eigen rekening.
Gratis parkeergelegenheid is aanwezig bij het tennispark.
Na afloop van de workshop is er gelegenheid om met elkaar te netwerken.

_______________________________________________________________________________

 Deelname aan DeBroekriem is niet gratis. We vragen deelnemers echter niet om inschrijfgeld of contributie, maar om uitschrijfgeld. Dat is een vrijwillige donatie zodra jij een   (tijdelijke en/of parttime) baan hebt gevonden. Wil je meer weten? Bekijk dan de video via deze link.

Trainen & Coachen met Kleur
Spreker