fbpx
Meet-up

The inspiration factory

maandag
14 oktober
2019
09:30 - 12:00
BplusC Bibliotheek Nieuwstraat
Nieuwstraat 4
2312KB Leiden

Loop je vast, weet jij jezelf niet meer te motiveren of heb je even geen inspiratie meer? Sluit je dan aan bij dit exclusieve groepje. Op zoek zijn naar een nieuwe baan kan namelijk een eenzame weg zijn, maar daarom hoef jij het niet alleen te doen. Vanaf maandag 14 oktober gaat de pilot ‘The inspiration factory’ van start. ‘The inspiration factory’ is een meetingpoint voor werkzoekenden voor het uitwisselen van tips en ideeën. Dit kunnen bijvoorbeeld vacatures zijn die misschien wel leiden naar jouw droombaan. Naast het zoeken naar vacatures kan je ook komen om sollicitatiebrieven te schrijven en deze door jouw collega-werkzoekenden te laten lezen. Natuurlijk kun jij jouw ochtend ook gebruiken om te netwerken, te sparren, om leads op te volgen, weer gemotiveerd te raken of om goede ideeën op te doen. Het is geheel aan jou want je weet maar nooit waar de inspiratie voor jou uit de lucht komt vallen!

De pilot is voor een klein groepje (max. 8 personen) en zal de komende 4 weken op de maandagochtenden plaatsvinden in Leiden, meld je dus op tijd aan! Wees ook op tijd bij de locatie want het is free seating. Ik hoop je daar te zien!

_________________________________________________________________________________________

DeBroekriem is een platform voor en door werkzoekenden. Wil jij ook gave events organiseren? Word ook eventmanager, zet jezelf op de kaart en breid je netwerk uit! Meld je aan via https://www.debroekriem.nl/eventmanager/ of kijk hier voor meer informatie. Of spreek eventmanager Marit aan tijdens het event.

Event manager