fbpx
Partner event

The future of Rotterdam

vrijdag
11 april
2014
12:00 - 20:00

Professionals meet Rotterdam’s Unemployed Young Professionals

Ben jij een Unemployed Young Professional uit Rotterdam? En ben je op zoek naar die link met het bedrijfsleven? Dat gaan wij voor jou regelen!

Rot.Jong neemt je op vrijdag 11 april mee naar het boegbeeld van de stad, de Spido om hier samen met jouw gekoppelde professional workshops en trainingen te volgen omtrent persoonlijke ontwikkeling, CV schrijven, sollicitatie gesprekken en persoonlijke presentatie.

Terug op het vaste land kan je direct jouw nieuwe skills in de praktijk brengen tijdens onze netwerkborrel. Hier kan je in contact komen met grote spelers uit het Rotterdamse bedrijfsleven, opleiding instituten, uitzendspecialisten en zelfs onze burgemeester!

Maar daar blijft het niet bij… Jouw professional staat de komende periode klaar voor jou. Je kan terecht voor advies, tips en tricks. De zoektocht naar jouw droombaan wordt zo wel erg leuk!

Rot.Jong 

Rot.Jong is een nieuw initiatief van Young Professionals vóór Young professionals in Rotterdam. Rot.Jong organiseert events met aansluitende borrels, waarbij Rotterdam centraal staat!

Een half jaar geleden hebben 100 Rot.Jong leden een brainstormsessie gehouden over wat te doen aan het hoge percentage jeugdwerkloosheid in Rotterdam. Iedereen heeft zijn idee aan een jury gepitched. Het winnende idee: een buddy relatie tussen professionals en Unemployed Young Professionals om zodoende elkaar te versterken.