fbpx
Workshop

Terug op het podium!

vrijdag
13 juli
2018
13:30 - 17:00
Level Eleven
10e en 11e Verdieping van het Regardz gebouw naast Amsterdam Centraal Station
Stationsplein 51-53
1012 AB Amsterdam

Ben je teleurgesteld in je huidige situatie? Ben je boos op je (ex-)werkgever? Heb je geen steun ervaren in het verwezenlijken van je dromen? En heb je stiekem de hoop ergens opgegeven?

Bezoek de unieke workshop van Oscar Westra van Holthe waarin hij samen met jou kijkt hoe jij weer op het door jouw gewenste pad terechtkomt. Het is immers nooit te laat om te dromen. Met behulp van groepsopstellingen onderzoeken we als spiegels van elkaar waar de bottlenecks bij jou zitten. Waar stroomt het al? Wat heb je te versterken? Hoe saboteer je jezelf? “Het werkloos zijn ken ik als geen ander. Er heerst een groot oordeel op vanuit de maatschappij. Hoezo werk je niet? Ben je dan niet een loser?”

“Nee”, zegt Oscar: “Niet als je de tijd neemt wat wezenlijks over jezelf en jouw groeps-achtergrond te leren. Welk patroon van teleurstelling herhaalt zich in jouw leven? Waar kom je steeds maar niet aan toe terwijl je dat juist zo graag juist wíl? Als je die bewustzijnsweg inslaat, dan kan je niet niet succesvol zijn.”

Op een splinternieuwe DeBroekriem locatie aan het IJ, met uitzicht over heel Amsterdam, wil hij graag met jullie ontdekken hoe je het heft in eigen handen neemt en hoe jij terugkeert op het door jou gewenste podium. Want iedereen heeft een verhaal. En ook jouw verhaal is het waard om gehoord, geproefd en gezien te worden. “En als je denkt dat dat niet zo is, dan moet je juist komen,” aldus Oscar. Tot snel!

Praktische informatie
Inloop vanaf 13.00 uur. De workshop start om 13.30 uur en duurt tot 17.00 uur.
Drankjes (ook water)  zijn voor eigen rekening.

Meld je snel aan! Er zijn slechts 20 plaatsen beschikbaar.

 

Corporate Culture Strategy
Spreker