fbpx
Meet-up

DeBroekriem Teamdag

maandag
28 april
2014
11:00 - 19:00
Meeting Plaza,The World of Society 3.0
Hoog Catherijne, Utrecht CS
Godebaldkwartier 20
3511 DX Utrecht

Iedere laatste maandag van de maand is de teamdag van DeBroekriem. We komen met alle collega baanzoekers, van eventmanager tot moderator, bij elkaar om te sparren over onze activiteiten. Nieuws vanuit de organisatie wordt bekend gemaakt en nieuwe collega’s worden geïntroduceerd. Aansluitend is er een inspirerende masterclass.  Deze maand verwelkomen wij als gastspreker Judith Webber. 

Judith Webber is een van de meest authentieke sprekers van dit moment. Zij gaat voor ons een interactieve seminar geven, over hoe jij 100% puur jezelf kunt zijn.

In de 12 jaar die zij als interim Human Resource adviseur bij bedrijven als ABN Amro en PricewaterhouseCoopers heeft gewerkt, liep zij vaak met een masker op, zoals velen. Dit heeft zij als inspiratiebron gebruikt voor de titel van haar eerste boek ”Laat jezelf zien”. 

Judith neemt je als spreker mee in haar vele verhalen waarna ze graag de brug slaat naar jou, hoe je het voor jezelf kunt toepassen. Haar stijl is te typeren als luchtig en diepgaand tegelijk, een bijzondere combinatie! Je lacht wat af, maar ondertussen snijdt ze wezenlijke onderwerpen aan.

Wil jij ook je netwerk in rap tempo vergroten en deelnemen aan de masterclass voor eventmanagers? Wordt vrijwilliger en meld je aan als eventmanager   Wi l

Judith Webber
Pure Human
Spreker