fbpx

Iedere maand is er een teamdag voor de eventmanagers van DeBroekriem. Op deze dag komen we met alle eventmanagers bij elkaar om te sparren over onze activiteiten. Nieuws vanuit de organisatie wordt bekend gemaakt en nieuwe collega’s worden geïntroduceerd. Na de gezamenlijke bijeenkomst nodigen we altijd een top spreker uit voor een masterclass.

Masterclass: Pak het podium van Eva Brouwer

Wat is het een enorme verrijking om jezelf te kunnen presenteren! Je kwaliteiten en passie op de kaart zetten en ook nog iets van jezelf te laten zien, aan je mogelijke nieuwe werkgever bijvoorbeeld. Ook jij kunt het leren!

Eva Brouwer weet als geen ander mensen te motiveren en inspireren om zichzelf te presenteren. Op het podium of voor de camera. Eva deelt graag deze kennis en ervaring met eventmanagers van DeBroekriem om een pitch te maken!

Eva is historica en journaliste. Ze was 10 jaar het gezicht van RTV Utrecht, waar ze het nieuws en andere programma’s op televisie presenteert. Op haar 16e begon ze als presentator bij Stadsradio Rotterdam en ze groeide uit tot een veelgevraagd dagvoorzitter. Ze verkozen tot beste vrouwelijk talent bij de verkiezing Dagvoorzitter van het Jaar.

____________________________________________________________________

Deze teamdag is exclusief toegankelijk voor de eventmanagers van DeBroekriem, je kunt je hiervoor dus niet aanmelden. Wil jij de aankomende maanden ook inspirerende masterclasses bijwonen? Zorg dan dat je onderdeel wordt van onze team en meld je nu aan als eventmanager bij DeBroekriem!

Event manager
Prêt-à-Present, RTV Utrecht
Spreker