fbpx

Iedere maand is er een teamdag voor de eventmanagers van DeBroekriem. Op deze dag komen we met alle eventmanagers bij elkaar om te sparren over onze activiteiten. Nieuws vanuit de organisatie wordt bekend gemaakt en nieuwe collega’s worden geïntroduceerd. Na de gezamenlijke bijeenkomst nodigen we altijd een top spreker uit voor een masterclass. Deze keer sluiten wij met onze masterclass aan bij het Seats2meet Festival.

Masterclass: Visie op de arbeidsmarkt vanuit de recruiter

Bas Westland is recruiter en directeur van E-people, en weet als geen ander waar kansen op de arbeidsmarkt liggen. Met zijn overdosis aan enthousiasme en liefde voor recruitment, social media en ondernemen neemt hij je mee in deze workshop. Tijdens deze workshop geeft hij inzichten hoe je jouw kansen op de arbeidsmarkt kan verbreden. Of dit nu is vanuit een werkzoekenden situatie, of als je vanuit een baan verder wilt kijken. Met feiten en handige tips loop jij na deze workshop de deur weer uit.

____________________________________________________________________

Deze teamdag is exclusief toegankelijk voor de eventmanagers van DeBroekriem, je kunt je hiervoor dus niet aanmelden. Wil jij de aankomende maanden ook inspirerende masterclasses bijwonen? Zorg dan dat je onderdeel wordt van onze team en meld je nu aan als eventmanager bij DeBroekriem!

Event manager
e-people
Spreker