Iedere laatste maandag van de maand is de teamdag van DeBroekriem. Op deze dag  komen we met alle eventmanagers bij elkaar om te sparren over onze activiteiten. Nieuws vanuit de organisatie wordt bekend gemaakt en nieuwe collega’s worden geïntroduceerd. Na de intervisies nodigen we altijd een topspreker uit voor een masterclass.

Masterclass Judith Webber: “Van hokjes naar puzzelstukjes”

De wereld verandert rap. De kunst is dat wij mee veranderen. Allereerst in onze mindset, want dan volgt gedrag vanzelf. De visie van Judith Webber is dat iedere verandering van binnenuit moet komen, wil het beklijven, wil verandering duurzaam worden! Dit geldt voor mensen en net zo goed voor organisaties!

In interactieve enthousiasmerende lezing deelt Judith met liefde en humor haar visie, kennis en ervaring als HR adviseur, ondernemer én bovenal: mens op het beste uit jezelf halen. Judith heeft in haar carrière veel mensen gezien die werk aan het doen waren, waar ze niet gelukkig van werden cq niet goed in waren. Mensen die niet zichzelf waren en daardoor niet in hun kracht stonden. Of zich om een of andere reden lieten tegenhouden om hun dromen achterna te gaan. Wat een stress-bronnen! Maar Judith weet: daar kun je wat aan doen, dwars door alle gedachtes, angsten, schaamte en overtuigingen heen.

Judith schudt graag de huidige mindset wat op en steekt de intrinsieke motivatie aan met aanstekelijke enthousiasme! Gegarandeerd dat je na deze masterclass naar buiten loopt en aan de slag wilt!
____________________________________________________________________
Deze teamdag is exclusief toegankelijk voor de eventmanagers van DeBroekriem, je kunt hiervoor dus niet aanmelden. Wil jij de aankomende maanden ook inspirerende masterclasses bijwonen? Zorg dan dat je onderdeel wordt van onze team en solliciteer nu als eventmanager bij DeBroekriem! We hebben onder andere vacatures voor in-between-job’ers uit Helmond, Gouda, Tilburg, check: www.debroekriem.nl/eventmanager/!

Event manager
Judith Webber
Pure Human
Spreker