fbpx

Iedere maand is er een teamdag voor de eventmanagers van DeBroekriem. Op deze dag komen we met alle eventmanagers bij elkaar om te sparren over onze activiteiten. Nieuws vanuit de organisatie wordt bekend gemaakt en nieuwe collega’s worden geïntroduceerd. Na de gezamenlijke bijeenkomst nodigen we altijd een top spreker uit voor een masterclass.

 

Masterclass: Jobmarketing 3.0

 

Loopbaan expert Aaltje Vincent neemt ons mee in slim solliciteren ofwel Jobmarketing 3.0. Deze methode heeft Aaltje ontwikkeld en is succesvol voor netwerkende werkveroveraars. Jezelf profileren met je cv en netwerken binnen je vak –  persoonlijk en op sociale media, zoals LinkedIn – is cruciaal. Voor nu en de rest van je werkleven. Neem deel aan deze masterclass, volg de tips op en je zult zien dat het werkt.

Zorg dat je paraat zit met een notitieblok, want de tips zullen je om de oren vliegen!

Over Aaltje Vincent: Aaltje weet in haar masterclasses met humoristische en duidelijke taal je weer in de juiste richting van de arbeidsmarkt te sturen. Aaltjes vakgebied is het veroveren van nieuw werk, zowel voor net afgestudeerden als voor hen die 10, 20 of 30 jaar niet hebben gesolliciteerd. Daarin heeft zij in ruim 20 jaar een geheel eigen-wijze van begeleiding ontwikkeld: de Jobmarketing, een effectieve en creatieve wijze van arbeidsmarktbenadering.

 ____________________________________________________________________

Deze teamdag is exclusief toegankelijk voor de eventmanagers van DeBroekriem, je kunt je hiervoor dus niet aanmelden. Wil jij de aankomende maanden ook inspirerende masterclasses bijwonen? Zorg dan dat je onderdeel wordt van onze team en meld je nu aan als eventmanager bij DeBroekriem!

Event manager
Aaltje Vincent
Aaltje Vincent Company
Spreker