fbpx
Workshop

Switchen – Hoe? Zo!

maandag
2 december
2019
11:00 - 13:30
Rabobank Leiden-Katwijk
Schipholweg 9
2316 XC Leiden

Ben je werkzoekend maar zou je eigenlijk willen switchen van functie of overweeg je het ondernemerschap als werkzoekende maar je weet nog niet waar je je op wilt richten dan zou deze workshop je best wel eens een handje kunnen helpen.

Deze workshop is er voor wie uit is om iets nieuws te gaan doen. In deze zeer interactieve workshop experimenteer je met een nieuw gebied dat je aantrekt, waar je nog geen eerdere ervaring mee hebt en wellicht nog geen contacten in hebt. Hoe zou je dat nieuwe gebied kunnen betreden? Welk speelveld zou dat kunnen zijn? Gijs van Dalfsen wil je hier graag bij helpen en aanmoedigen.

Een zekere desinteresse voor het gebaande pad en het plezier om nieuw terrein te verkennen, dat zijn kenmerkende karaktertrekken van Gijs van Dalfsen.
Hij studeerde wis- en natuurkunde, later informatica, en nog weer later bedrijfskunde. Aanvankelijk een denker, steeds meer een doener. Een reiziger ook, tussendoor werkte hij onder andere als postbode, imker en mijnwerker, totdat hij in het leiden van projecten en later in ondernemen een bron van avonturen ontdekte.
Hij is onder meer partner bij trainingsbureau Bright New Things, gespecialiseerd in het coachen van mensen die iets nieuws willen oppakken en tevens schrijver van het gelijknamige boek ” Switchen – Hoe? Zo!”.

Ongeveer een week voorafgaand aan deze workshop zullen we je wat vragen/huiswerk toesturen met de vraag de antwoorden mee te nemen naar de workshop.

Praktische informatie:

– Inloop is om 10.30.
– Koffie en thee is gratis.

________________________________________________________________________________________

DeBroekriem is een platform voor en door werkzoekenden. Wil jij ook gave events organiseren? Word ook eventmanager, zet jezelf op de kaart en breid je netwerk uit! Meld je aan via https://www.debroekriem.nl/eventmanager/ of kijk hier voor meer informatie. Of spreek eventmanager Marit aan tijdens het event.

Event manager
Bright new things BV
Spreker