fbpx
Workshop

Stressmanagement voor hét gesprek

vrijdag
15 maart
2019
10:00 - 12:00
Seats2meet.com Strijp-S Eindhoven
Apparatenfabriek Torenallee 24
5617 BD Eindhoven

Je kunt wel een gat in de lucht springen. Je hebt een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek bij het bedrijf waar je ontzettend graag wilt werken. Volgende week wordt je verwacht! En dan plots krijg je een knoop in je buik! Je leest jouw sollicitatie nog eens na. Klopt het allemaal wel? Heb je niet een beetje overdreven? Wat als ze erachter gaan komen? Naarmate het gesprek dichterbij komt, hebben zich allerlei scenario’s in je hoofd afgespeeld. In de wachtkamer krijg je klamme handen en zou je de deur nemen waardoor je naar binnen bent gekomen. Als je opgepikt wordt door een lid van de sollicitatiecommissie en de kamer binnenloopt lijkt het net of je een droom in stapt. Je wordt pas wakker als je buiten staat. Sjips…door de spanning weet je al niet meer wat je gezegd hebt.

Als je dit herkent, kom dan vooral naar deze interactieve workshop! Je gaat jouw stressoren herkennen, gaat aan de slag om jouw stress onder controle te houden en die juist als kracht te gaan inzetten. Dat allemaal om te zorgen dat je lekker in jouw sollicitatiegesprek in stapt, uitstraalt wie je bent en precies dat gaat zeggen wat je wilt zeggen.

Praktische informatie

  • Het is handig als je pen, papier en goede zin meeneemt!
  • Tijden: inloop vanaf 09.30 uur, de workshop is van 10.00 uur tot 12.00 uur;
  • Na afloop is er de gelegenheid tot netwerken en napraten;
  • Deelname is gratis, maximaal 15 deelnemers, aanmelden is verplicht.

Wil je ook deze interessante workshop bijwonen? Meld je dan snel aan!


DeBroekriem is een platform voor en door werkzoekenden. Wil jij ook gave events organiseren? Wordt ook eventmanager, zet jezelf op de kaart en breid je netwerk uit! Meld je aan via https://www.debroekriem.nl/eventmanager/ voor verdere informatie, of spreek eventmanager Essan aan tijdens het event.