fbpx
Meet-up

Wordt een meet-up! Uitgesteld: Strategisch onderhandelen in het sollicitatiegesprek

vrijdag
16 februari
2018
09:30 - 12:30
Meet Berlage- Amsterdam Center
Seats2Meet in de Beurs van Berlage
Oudebrugsteeg 9
1012 JN Amsterdam

Deze workshop wordt tot nader order uitgesteld wegen familie-omstandigheden van de gastspreker. De tijd en ruimte zijn gepland en worden benut voor een meet-up. Neem bijvoorbeeld je laptop mee voor een check van je CV , LinkedIn profiel of hulp vanuit elkaars netwerk. Of een andere vraag waar je wel wat input voor zou willen. We kunnen elkaar ongetwijfeld verder helpen.

Locatie: Seats2Meat in de Beurs van Berlage, Oudebrugsteeg 9.

 

 

Van baan verwisselen of een nieuwe baan vinden is een dynamische en spannende periode. Het is ook een mooi moment, voor jou als werkzoekende om te kijken naar je positie op de arbeidsmarkt. En om bij verschillende werkgevers te onderzoeken wat deze positie waard is.

Maarja, zit je eenmaal aan die gesprekstafel, vergeet je goed te onderhandelen! Of je denkt: ‘laat maar , het zal wel goed komen met dat salaris’. Herken je dat? Dan is deze workshop iets voor jou. Hoe kun je beter omgaan met de spanning van dat moment?

Sukha-Sofie van der Linden zit als recruiter en HR specialist aan de werkgeverskant van de tafel en zij merkt dat sollicitanten het erg lastig vinden om te onderhandelen. Daarom leert zij jou in deze workshop graag hoe jij jouw strategie kunt bepalen in het onderhandelen tijdens het solliciteren.

Aan de orde komen:

  • De huidige staat van de arbeidsmarkt
  • De kunst van het voorbereiden
  • Herken de kracht van het onderhandelingsmoment
  • Vrouwen en mannen, het verschil in aanpak
  • Kies je strategie
  • Krijgen wat je wilt èn de relatie in stand in stand houden
  • Praktijkcase oefenen

Praktisch
Inloop is vanaf 09.00 uur. De locatie is het beste met fiets en OV bereikbaar.