Meet-up

Strategie met Ballen in het bos

maandag
14 augustus
2017
10:00 - 12:30
Paviljoen De Warande
(parkeerplaats)
Kluis 2
5707 GP Helmond

Dromen en plannen
Iedereen heeft dromen. We maken allemaal plannen. Je staat nooit stil. Je bent altijd onderweg. Maar waar naartoe? Zonder een duidelijk bestemming heb je geen idee welke keuzes je op de route moet maken. Keuzes maken als het anders gaat dan verwacht. Wat je daarvoor nodig hebt is een strategie.

Kiezen uit alternatieven
Strategie is een wijze om te kiezen uit alternatieven. Niets meer en niets minder. Een goede strategie bevat een heldere bestemming en een duidelijke route. Met een duidelijk verband tussen je bestemming en je route ben je in staat om onderweg alternatieve wegen te bewandelen om toch op koers te blijven.

Strategie met ballen in het bos
Op basis van de methode ‘Strategie met ballen’ en de hand van een inspirerende wandeling ga je actief met jouw bestemming en route aan de slag. Een actieve, praktische en heerlijke boswandeling als reis.
Velen van ons zijn vervreemd van de natuur, maar de natuur kan ons zo mooi spiegelen. Ons rust en reflectie geven. Door te bewegen in de natuur, ga jij van gebaande paden met als resultaat dat er veel in beweging kan worden gezet.

De methode ‘Strategie met ballen’ bestaat uit 7 ballen en een touwtje. Wat, wie en waarom geven de bestemming aan. Nu, binnenkort, later en ooit bepalen de route. Het touwtje zorgt voor het verband. Strategie met ballen is een methode voor iedereen. Snel, eenvoudig en uitermate doeltreffend.

We zijn allemaal op zoek naar een mooie bestemming en de route daar naartoe! ‘Strategie met ballen’ is voor iedereen!
Onderweg zijn gaat echter ook gepaard met keuzes maken. Links of rechtsaf? Is het ene pad beter dan het andere? We missen vaak het overzicht. De route is niet altijd even duidelijk. Soms is zelfs de bestemming niet helemaal helder. Hoe bepaal je nou een goede heldere bestemming met een duidelijke route daar naartoe?

—————————————————————————————–
DeBroekriem is een platform voor en door werkzoekenden. Wil jij ook gave events organiseren? Word ook eventmanager, zet jezelf op de kaart en breid je netwerk uit! Meld je aan via http://www.debroekriem.nl/eventmanager/ voor verdere informatie of spreek eventmanager Anita aan tijdens het event.

 

Spreker