fbpx
Workshop

Storytelling: Wie ben ik achter mijn CV?

vrijdag
12 juli
2019
10:30 - 12:30
Buurtcentrum De Pelikaan
Kervelstraat 185 A
1562 AJ Krommenie

Je kent het wel: tijdens een sollicitatiegesprek krijg je vaak de vraag “vertel eens iets over jezelf”. En hoe groot is de verleiding om het dan vooral – heel veilig – over je werk te hebben. Maar jouw gesprekspartner wil vooral weten wie jij bént. Wat jij kán heeft hij of zij al gelezen in je CV. Dus praten over je loopbaan tot nu toe, daarmee onderscheid je je niet echt. Maar hoe dan wel?

In deze workshop laat loopbaancoach Taco Poot je met een aantal persoonlijke voorbeelden zien hoe je aan de hand van een voorwerp een krachtig verhaal kunt neerzetten over wie jij bent. Door dit verhaal te gebruiken in je CV, je motivatiebrief, je LinkedIn profiel én in het sollicitatiegesprek laat je jezelf op een unieke manier zien.

Naast een aantal voorbeelden ga je ook zelf aan het werk met een toegankelijke oefening.

Taco Poot van Tacoaching is loopbaanadviseur en coach en houdt praktijk in Almere. Als voormalig leidinggevende bij KPN en voormalig werkzoekende heeft hij aan beide kanten van de sollicitatietafel gezeten, en is daarmee een echte ervaringsdeskundige.

Praktische informatie
– Inloop vanaf 10.00 uur met mogelijkheid om te netwerken.
– Koffie en thee is tegen betaling verkrijgbaar, dus neem contant geld mee (koffie € 1,50 / thee € 1,00 / fris € 1,50)
– Om 10.30 uur start de workshop en deze eindigt om 12.30 uur.


DeBroekriem is een platform voor en door werkzoekenden. Wil jij ook gave events organiseren? Word ook eventmanager, zet jezelf op de kaart en breid je netwerk uit! Meld je hier aan of bekijk hier meer informatie. Of spreek eventmanager Jan aan tijdens het event.

Tacoaching in Almere
Spreker