fbpx
Workshop

Stoomcursus LinkedIn & cv

vrijdag
5 april
2019
09:00 - 11:00
Huis der Provincie (Arnhem)
Vergaderkamer M
Markt 11
6811CG Arnhem

Ben jij opzoek naar een nieuwe baan of nieuwe uitdaging en wil je een sterke LinkedIn-pagina leren maken hiervoor? Nou, dan ben jij op deze workshop van harte uitgenodigd. Tijdens deze 2 uur durende workshop gaan we in korte tijd de belangrijkste onderdelen van LinkedIn behandelen. Je krijgt daarnaast nog bijzonder handige tips om de kans op succes te vergroten!

Daarnaast hebben we tijdens deze workshop ook ruimte voor het cv. Dit hebben we aan elkaar gekoppeld omdat er inhoudelijk veel overlap kan zijn tussen jouw LinkedIn-pagina en een cv.

De workshop is bedoelt voor mensen die nog relatief onbekend zijn met LinkedIn en graag met hun LinkedIn-profiel aan de slag gaan.

De workshop wordt gegeven door Rick van Gils, arbeid- en organisatiepsycholoog en tot voor kort werkzaam bij het WerkgeversServicepunt Achterhoek. Hierdoor worden deze onderwerpen besproken vanuit het perspectief van een (toekomstig) werkgever.

Na deze workshop kan je zelf aan de slag met LinkedIn en jouw cv. Maar een paar weken na deze workshop zal er nog een bijeenkomst plaatsvinden waar we jou verder kunnen helpen bij de dingen die je tijdens deze workshop hebt geleerd. Meer informatie hierover volgt binnenkort via de website van de broekriem.

Praktische informatie

De bijeenkomst vindt plaats in het huis der provincie in Arnhem . Als voorbereiding kan je al een profiel aanmaken op LinkedIn als je dit nog niet hebt. Koffie en thee zijn beschikbaar gesteld door het huis der provincie. Vanaf 08.30 uur ben je welkom en zal je worden opgehaald in de wachtruimte naast de receptie. Om 09.00 uur gaan we beginnen. De bijeenkomst duurt maximaal tot 11.00 uur.

De deelname is gratis, maar meldt je wel even aan. Wacht hier niet te lang mee, want er zijn maar een paar plaatsen beschikbaar!


 Deelname aan DeBroekriem is niet gratis. We vragen deelnemers echter niet om inschrijfgeld of contributie, maar om uitschrijfgeld. Dat is een vrijwillige donatie zodra jij een   (tijdelijke en/of parttime) baan hebt gevonden. Wil je meer weten? Bekijk dan de video via deze link.