fbpx
Workshop

Sterke sollicitatiegesprekken met STAR

vrijdag
12 oktober
2018
09:00 - 12:00
Bibliotheek Hengelo
Beursstraat 34
7551 HV Hengelo (OV)

Tijdens sollicitatiegesprekken, wil je vanzelfsprekend aantonen dat jij de beste kandidaat bent voor deze geweldige functie. Maar hoe doe je dat concreet, zonder dat het geen onsamenhangend verhaal wordt? Of dat je jezelf zo ophemelt dat je de verwachtingen niet meer kan overtreffen? Hiervoor is er de STAR-methode.

Het staat voor Situatie, Taak, Actie en Resultaat. Dit is een simpele manier om beweringen over je werkverleden in c.v en brief, goed en volledig te kunnen onderbouwen. Met deze methode ga je hier goed over nadenken. Zo kun je hiermee bij het gesprek een goede beschrijving geven die aansluit op de functie. Resultaten uit het verleden, kunnen in een sollicitatiegesprek dan juist wel een garantie geven voor de toekomst.

Op uitnodiging van eventmanager Mischa Veldhuis, geeft Femke Beckers  in de centrale bibliotheek te Hengelo een workshop over deze STAR-methode. Zij is mobiliteitsmedewerker en werkzaam bij Randstad Uitzendbureau. Met haar jarenlange ervaring, vertelt ze in deze interactieve workshop hoe jij deze methode kan toepassen bij toekomstige sollicitatiegesprekken.

Neem daarom die ene vacature mee waar je voor wilt gaan, want we gaan er ook in de praktijk mee aan de slag!

Praktische informatie

  • Inloop van 09.00-09.30 uur
  • Gratis koffie en thee in de pauze
  • Na de workshop is er nog gelegenheid om te netwerken of persoonlijk te spreken met Femke.

DeBroekriem is een platform voor en door werkzoekenden. Wil jij ook gave events organiseren? Wordt ook eventmanager, zet jezelf op de kaart en breid je netwerk uit! Meld je aan via https://www.debroekriem.nl/eventmanager/ voor verdere informatie. Of spreek eventmanager Mischa aan tijdens het event.

Spreker