fbpx
Workshop

Start in 2020 jouw eigen bedrijf!?

vrijdag
17 januari
2020
09:30 - 12:30
FNV Vakbondshuis Utrecht
't Goylaan 1
3525 AA Utrecht

Heb je plannen om als ZZP-er aan het werk te gaan? Wil je dat dit jaar het jaar wordt waarin jij een eigen onderneming start? Dan kan het zijn dat je net die extra impuls nodig hebt om de volgende stap te zetten.

In het tweede deel van deze tweedelige workshop krijg je assistentie van gastspreker Henk van der Schaft, projectleider zelfstandigen bij FNV en Maren Spanjer, trainer bij Maren Spanjer Coaching & Training. Zij helpen je met tips en informatie over o.a. wet en regelgeving, rechtsvormen, verzekeringskwesties en juridische vragenstukken en  geven je de tools en inzichten om je plannen te concretiseren. Dit keer de check je of je klaar bent voor de sprong naar het ondernemerschap.

Meld je aan voor de workshops op vrijdag 17 januari en ontwikkel jezelf tot zelfverzekerde, energieke en resultaatgerichte ondernemer.

Praktische informatie:

– inloop vanaf 09:15 uur.
– Koffie en thee zijn gratis.
– Na afloop is er gelegenheid tot netwerken en napraten.

________________________________________________________________________________________

DeBroekriem is een platform voor en door werkzoekenden. Wil jij ook gave events organiseren? Word ook eventmanager, zet jezelf op de kaart en breid je netwerk uit! Meld je aan via https://www.debroekriem.nl/eventmanager/ of kijk hier voor meer informatie. Of spreek eventmanager Wilma aan tijdens het event.

Event manager
Spreker