fbpx
Workshop

Stap uit je comfort zone!

woensdag
17 juli
2019
10:00 - 13:00
Nationaal Onderwijsmuseum
Burgemeester de Raadtsingel 97
3311 JG Dordrecht

– Wat laat jij van jezelf zien?
– Durf je uit je comfortzone te komen?
– Hoe verleg jij jouw grenzen?
– Welke kwaliteiten breng jij in?
– Hoe ga jij om met de spanning in je lichaam?

In deze workshop ontdek je niet alleen jouw authentieke verhaal, maar vooral hoe je dit kan gebruiken tijdens sollicitaties. In zijn boek ‘Op zoek naar je droombaan’ geeft Edward Tuheteru aan de hand van het levensfasemodel van Erik Erikson inzicht in jouw persoonlijke ontwikkeling en de uitdagingen in je leven, die in elke levensfase net even anders zijn.

Deze workshop wordt gegeven door Edward Tuheteru. Hij is Interim recruiter, loopbaan-en business coach en heeft zijn eigen bedrijf Edward Werkt aan de Winkel. Met zijn PLEK-methode begeleid hij mens en organisatie om hun talenten en ambities zichtbaar te maken. Om ze zo te helpen uit hun comfort zone te stappen en hun toegevoegde waarde vorm te geven. Hij neemt graag zijn gitaar mee om zo het ijs te breken en een muzikale noot te geven aan zijn workshops. Edward stapte in 2015 uit zijn comfort zone, met zijn theatervoorstelling Ik ook van mij , stond in t Spant in Bussum, Zaantheater en in een uitverkocht Klooster theater in zijn geboortestad, Woerden

Praktische informatie

– Je bent welkom vanaf 09.30 uur.
– De workshop start om 10.00 uur en duurt tot 13.00 uur.
– Na afloop is er gelegenheid tot netwerken. Drankjes zijn op eigen kosten.
– Kom je met de auto dan kan je gratis parkeren op de parkeerplaats aan de Weeskinderendijk, dan is het nog ca. 15 minuten lopen. Wel even registreren bij de registratiepaal. Kom je met de trein dan is het vanaf het Station Dordrecht ca. 10 min. lopen.

_______________________________________________________________________________________

Deelname aan DeBroekriem is niet gratis. We vragen deelnemers echter niet om inschrijfgeld of contributie, maar om uitschrijfgeld. Dat is een vrijwillige donatie zodra jij een (tijdelijke en/of parttime) baan hebt gevonden. Wil je meer weten? Bekijk dan de video via deze link. 

 

 

Event manager
Edward werkt aan de Winkel
Spreker