fbpx
Workshop

Sta in je kracht

dinsdag
26 januari
2016
10:00 - 12:30
Amrath Hotel
Heerbaan 4
4817 NL Breda

Een periode van “werk zoeken” bestaat uit fasen en soms kun je uit balans raken. Simone Snakenborg is zelf twee jaar werkzoekende geweest en kan spreken uit ervaring. Uit balans raken wil zeggen dat je je evenwicht verliest of dreigt te verliezen. En dat past niet als je solliciteert, netwerkt en positief en sterk wil overkomen! Je wilt in je KRACHT staan en blijven!

In deze workshop gaan we kijken hoezeer het uit balans raken speelt voor jou en willen we oefeningen doen om je te helpen weer in je kracht te komen. Zodat jij energie kunt geven aan het vinden van werk en gevonden worden! In deze workshop ga je niet met competenties en vaardigheden aan de slag, wél gaat deze over de verschillende fasen in het proces van werk zoeken: wat doe je als je het even niet meer ziet zitten? Simone gebruikt eenvoudige yoga-oefeningen, visualisaties en meditaties, alleen of samen, gecombineerd met schrijfopdrachten. Er wordt gewerkt vanuit je persoonlijke intuïtie, de basis zit in jezelf !

Na twee jaar werkzoekend heeft Simone haar hart gevolgd, en zoals ze zelf zegt: “zonder mijn hoofd te verliezen”. En dat betekent voor haar: DOEN waar je blij van wordt, en wel zo dat de schoorsteen thuis blijft roken. 1 januari 2016 start haar eigen bedrijf in ritueelbegeleiding en energetische therapie.

Vergeet niet schrijfmateriaal mee te nemen.

Simone Snakenborg
Spreker