fbpx
Workshop

Speedsessie Onderhandelen

dinsdag
14 augustus
2018
09:30 - 12:00
Meet Berlage- Amsterdam Center
Seats2Meet in de Beurs van Berlage
Oudebrugsteeg 9
1012 JN Amsterdam

Wie kent het niet, de vraag naar je laatstgenoten salaris of naar je salarisverwachting? Voor veel werkzoekenden een lastige situatie.

Zie jij ook op tegen onderhandelen omdat je denkt dat je helemaal niet in een positie verkeert om te onderhandelen?Gelukkig is niets minder waar. Wist je dat onderhandelen een activiteit is die gedurende de gehele sollicitatie aan de orde is? En niet pas op het moment dat het om arbeidsvoorwaarden gaat. Salaris is immers maar één aspect. Denk ook aan secundaire en tertiaire arbeidsvoorwaarden die heel individueel zijn. Wat de één belangrijk vindt kan voor een ander irrelevant zijn.

Tijdens deze sessie laat gastspreker Hans de Wringer, coach voor groei en motivatie, de stappen zien die door Harvard University als methode zijn ontwikkeld. Hans zal ons meenemen in het onderhandelproces. Aan het eind van de sessie zal je onderhandelmomenten gaan herkennen en heb je handvatten hoe hiermee om te gaan.

Je bent welkom vanaf 9:00 uur voor inloop, koffie/thee aangeboden door MeetBerlage en kennismaking en netwerken met de andere deelnemers en collega werkzoekenden bij DeBroekriem. Om 9:30 uur gaan wij van start.

Wil jij tijdens deze zomermaanden ook van je vrije tijd genieten en deze ook nuttig besteden door nieuwe kennis op te doen? Meld je dan nu aan voor deze workshop.

Zzpinbusiness io
Spreker