fbpx
Workshop

Speedsessie Onderhandelen

vrijdag
7 december
2018
09:30 - 11:30
Rabobank Zuid-Holland Midden
Buitenhofdreef 2
2625XR Delft

Onderhandelen, we zijn er eigenlijk de hele dag mee bezig. Vaak gaat het zo vanzelfsprekend dat we er ons niet bewust van zijn, maar soms vergt het meer moeite. Zeker als het om serieuze zaken gaat zoals bijvoorbeeld een salarisonderhandeling of andere zakelijke onderhandelingen.

Wist je dat onderhandelen een activiteit is die eigenlijk gedurende de gehele sollicitatie aan de orde is? En niet pas op het moment dat het om arbeidsvoorwaarden gaat. Salaris is immers maar één aspect. Denk ook aan secundaire en tertiaire arbeidsvoorwaarden die heel individueel zijn. Wat de één belangrijk vindt kan voor een ander irrelevant zijn.

Om goed voorbereid een onderhandelingsgesprek in te gaan helpt het om je te realiseren waar je staat en welke mogelijkheden je kunt inzetten.
Tijdens deze sessie laat gastspreker Hans de Wringer, business coach, de stappen zien die door Harvard University als methode zijn ontwikkeld. Hans zal ons meenemen in het onderhandelproces.
Aan het eind van de sessie zal je onderhandel-momenten gaan herkennen en heb je handvatten hoe hier het beste mee om te gaan.

Kortom: wil je weten wat jij kunt inzetten tijdens een onderhandeling en nuttige tips hierover ontvangen? Meld je dan nu aan voor deze workshop.

Praktische informatie
Inloop: vanaf 09.00 uur. Start: 09.30 uur. Korte pauze: 10.30-10.35 uur. Vervolg: 10.35-11.30 uur (einde).

Zorg dat je op tijd bent voor de start, zodat je niets hoeft te missen. Er is gelegenheid om te netwerken voor aanvang en na afloop van de workshop. Koffie/thee/water wordt ons aangeboden door de Rabobank.


DeBroekriem is een platform voor en door werkzoekenden. Wil jij ook gave events organiseren? Word ook eventmanager, zet jezelf op de kaart en breid je netwerk uit! Meld je aan via https://www.debroekriem.nl/eventmanager/ voor verdere informatie. Of spreek eventmanager Magda aan tijdens het event.

Event manager
Zzpinbusiness io
Spreker