fbpx
Workshop

Solliciteren met gezonde stress

woensdag
15 januari
2020
10:00 - 12:30
Rabobank Gooi en Vechtstreek
Kerkstraat 71
1221 CL Hilversum

Ervaar jij vaak stress tijdens het solliciteren? Klap je wel eens dicht of blijf je gespannen tijdens het sollicitatiegesprek? In deze workshop geven we je handvatten om een gezond niveau van stress te hebben voor een sollicitatie.

Tijdens het eerste gedeelte van de workshop gaan we aan de slag met stress. Wanneer heb jij stress? Wat betekent dit voor jou? En wat gebeurt er bij stress in je brein. In het tweede gedeelte staat stressreductie op het programma en ga je oefenen met je ademhaling om stress te reduceren. Je gaat naar huis met een persoonlijk stressreductie actielijst.

Deze workshop wordt gegeven door Willem van den Berg en Renske Wildeman.

Over de schrijvers: Willem en Renske kennen elkaar van de Post-HBO opleiding Leefstijl- en Vitaliteitscoach van de Mark Academy. Daarnaast hebben ze ook de opleiding om trainingen over vitaliteit te geven gevolgd. Tijdens deze training beseften beiden weer hoe leuk het is om workshops te geven. Omgang met stress is ook voor hen een actueel onderwerp waar zij tijdens de opleidingen flink mee aan de slag gegaan zijn.

Renske is in het dagelijks leven manager in de kinderopvang en voert regelmatig sollicitatie gesprekken. Tijdens een sollicitatiegesprek is zij op zoek naar een klik, om de ware ik van de kandidaat te ontdekken. Willem is zich momenteel zelf aan het oriënteren op de arbeidsmarkt en hierbij ervaart hij de uitdaging van solliciteren.

Zij hebben met veel enthousiasme een workshop over stress en stressreductie, met de focus op ademhaling, samengesteld. Het wordt een interactieve workshop met verschillende werkvormen, voor elk wat wils. Wil jij sollicitatiestress onder controle krijgen? Dan zien we je graag op de workshop “Solliciteren met gezonde stress”.

Praktische informatie:

– Inloop is vanaf 9.30 uur.
– Koffie en thee zijn gratis.

________________________________________________________________________________________

DeBroekriem is een platform voor en door werkzoekenden. Wil jij ook gave events organiseren? Word ook eventmanager, zet jezelf op de kaart en breid je netwerk uit! Meld je aan via https://www.debroekriem.nl/eventmanager/ of kijk hier voor meer informatie. Of spreek eventmanager Rina aan tijdens het event.

Event manager
Spreker