fbpx

Ben jij op zoek naar een (nieuwe) baan? Kan jij tips gebruiken voor je LinkedIn profiel of wil jij goed voorbereid je volgende sollicitatiegesprek in? Kom dan naar de Sollicitatietour op donderdagavond 7 februari in Maastricht!

Tamara van Ark, staatssecretaris van Sociale Zaken en Werkgelegenheid, geeft de aftrap van de sollicitatietour in Limburg. Tijdens de opening vertelt Annemieke Methorst over het ontstaan en de meerwaarde van Stichting DeBroekriem. Daarna gaan we in 2 groepen uiteen, je kan daarbij kiezen uit de volgende workshops:

Workshop 1: LinkedIn en het inzetten van jouw hard skills
Trainer Hedzer Kooistra laat werkzoekenden inzien dat LinkedIn leuk is, maar dat je wel vakinhoudelijke kennis op je LinkedIn profiel moet zetten.  In deze workshop ga je op zoek naar jouw hard skills. Na afloop weet jij dit goed in te zetten op jouw LinkedIn profiel en kan je niet wachten om jouw profiel aan te passen.

Workshop 2: Goed voorbereid je sollicitatiegesprek ingaan
Loopbaancoach Ester Alofs denkt graag in mogelijkheden, een positieve insteek en een vleugje humor, zo richt zij haar workshop in. Ester maakt gebruik van een effectieve methode: in 9 stappen naar werk dat echt bij je past. Je talenten en interesses staan hierbij centraal. Je personal brand en persoonlijke strategie helpen je om die nieuwe, volgende stap te zetten. In deze workshop gaan we actief aan de slag met het voorbereiden van een sollicitatiegesprek. Hoe bereid je je vooraf voor? En wat bereid je voor? Eerste indruk. Hoe kun je ontspannen je gesprek ingaan? Wil jij de volgende stappen in jouw carrière zetten? Kom dan naar deze workshop!

Voor en na de workshop is er genoeg tijd om te netwerken met elkaar. Je weet immers nooit wat iemand anders voor jouw carriere kan betekenen.

Inloop is vanaf 19.00 uur en we gaan om 19.30 uur van start.

NB Deze sollicitatietour wordt georganiseerd dankzij een samenwerking met Stichting DeBroekriem en VVD Limburg en VVD Maas en Geul. Na een succesvolle aftrap in Rotterdam gaat de sollicitatietour door naar de provincie Limburg. 

Event manager
Spreker
Es.Majeur
Spreker
Staatssecretaris Sociale Zaken en Werkgelegenheid
Spreker