fbpx

De Sollicitatietour trekt door het land! Middels deze tour helpen we werkzoekenden helpen om dichterbij hun (nieuwe) baan te komen. Ben jij op zoek naar een (nieuwe) baan? Kan jij tips gebruiken hoe je plezierig je nieuwe baan vindt of wil jij goed voorbereid je volgende sollicitatiegesprek in? Kom dan naar de Sollicitatietour op dinsdag 25 juni naar Ede!

Na de plenaire aftrap door wethouder Hester Veltman vertelt Annemieke Methorst over het ontstaan en de meerwaarde van Stichting DeBroekriem.
Daarna gaan we we van start met de volgende workshop:

Workshop: Paspoort tot succes – Geert Teunissen
De workshop ‘ Paspoort tot succes’ wordt gegeven door gastspreker Geert Teunissen, directeur en inspirator van de NCD Academy. Geert leert ons op een andere manier naar het presenteren van jezelf binnen netwerken kijken.

Geert laat ons verschillende vormen van netwerken zien, maar vooral welk effect het heeft als je op een afwijkende manier contacten legt om ergens ‘binnen’ te komen. Minstens zo belangrijk als het contact leggen zijn de vervolgstappen die je onderneemt als je eenmaal bij een werkgever ‘aan tafel’ zit.

Iedere deelnemer krijgt een ‘leeg paspoort’ aangereikt. Door middel van een oefening, met behulp van andere deelnemers, ga je jouw specifieke en unieke punten formuleren voor in het paspoort. Dit paspoort kan je ook na de workshop nog verder aanvullen en verbeteren en gebruiken voor het leggen van contacten zodat jouw kans op succes wordt vergroot!

Zin in deze unieke, energieke en leerzame workshop, meld je dan nu aan!

Tijdens deze workshop staat het netwerken dus centraal en helpen deelnemers uit de community van DeBroekriem elkaar. We profiteren van elkaars ervaring, kennis en netwerk en gaan samen aan de slag om succesvoller te solliciteren. Ben jij op zoek naar een nieuwe baan en wil jij werken aan je netwerk? Meld je dan nu aan via de groene button.

Inloop is vanaf 19.00 uur en we gaan om 19.30 uur van start.

 

NB Deze sollicitatietour wordt georganiseerd dankzij een samenwerking met Stichting DeBroekriem en VVD Ede. 

Event manager
Wethouder Ede
Spreker
Geert Teunissen
NCD Academie
Spreker