fbpx
Workshop

Sollicitatietour Den Haag

woensdag
22 mei
2019
17:00 - 19:30
Sollicitatiecentrum
Binckhorstlaan 119
2516 BA Den Haag
De meeste banen worden tegenwoordig via via gevonden. Het is dus belangrijk dat je actief netwerkt en dat jouw netwerk weet wat jij zoekt. Om je netwerk te informeren is het slim om jezelf goed in de spotlight te zetten. Bij deze netwerkbijeenkomst krijg je tips én gaan we direct oefenen! Bij de netwerkbijeenkomst sluiten ondernemers uit de regio Den Haag aan, dit zijn allemaal mensen met een groot netwerk in de regio die jou wellicht weer verder kunnen helpen met een interessant netwerkgesprek.

Netwerken is een waardevolle vaardigheid om nieuwe contacten te leggen om je uiteindelijk naar een baan toe te leiden. Maar, hoe maak je contact? Hoe krijg je iemand zo ver dat deze tijd voor jou maakt?  Wat wordt jouw openingszin? Wat ga je vragen om het een zinvol gesprek te maken? Tijdens deze netwerkbijeenkomst krijg je voor al deze vragen handreikingen en ga je zelf meteen aan de slag tijdens verschillende speeddates. Een uitgelezen kans om in een vertrouwde omgeving te oefenen en je netwerk al ter plekke uit te breiden.

Voor wie?
1. Ben jij op zoek naar een nieuwe baan en wil jij werken aan je netwerk? Meld je dan nu aan via de groene button.
2. Ben jij een ondernemer, een HR-manager, recruiter of een andere professional uit de regio Den Haag? Meld je dan via pieter@debroekriem.nl aan voor de speeddates die tijdens de netwerkbijeenkomst worden gehouden.

Praktisch
Vanaf 17.00 uur ben je welkom bij het Sollicitatiecentrum van de gemeente Den Haag. De bijeenkomst wordt geopend door Tweede Kamerlid Dennis Wiersma en Hans Biesheuvel van ONL. Tijdens de bijeenkomst serveren we een broodje en een soepje.

 

Event manager
Tweede Kamer
Spreker
Hans Biesheuvel
Spreker
Gemeente Den Haag
Spreker