fbpx
Workshop

Sollicitatie marketingplan maken

woensdag
4 september
2019
09:30 - 12:00
TU Delft Library
Prometheusplein 1
2628 ZC Delft

Je bent op zoek naar een (nieuwe) baan en dat is hard werken. Heb jij een sollicitatie marketingplan? Een plan dat jou een heldere visie geeft om zichtbaar te zijn en blijven en je bovendien motiveert om acties te blijven ondernemen. In deze workshop ga jij werken aan jouw sollicitatie marketingplan, waardoor jij gericht bezig kunt zijn met jouw sollicitatie activiteiten. Door ideeën uit te wisselen met anderen doe jij bovendien nieuwe inspiratie op.

Herken je je in de volgende omschrijving:

– Je bent op zoek naar een nieuwe baan;
– Je weet niet goed wat jij specifiek te bieden hebt op de arbeidsmarkt;
– Je wilt een plan hebben hoe je jezelf goed kan presenteren op de arbeidsmarkt.

De trainer

Mariska Hidding is NOLOC-erkend loopbaancoach. Ze heeft een ruime ervaring opgebouwd in het begeleiden van aanpakkers naar een nieuwe, passende functie. Werken met plezier is heel belangrijk voor haar. Het is dan ook haar grote drijfveer om te zorgen dat de mensen met wie ze werkt, ook met plezier naar hun werk gaan. Mariska is een doortastende, enthousiaste en vastberaden (loopbaan)adviseur. Haar aanpak staat bekend als to the point, praktisch en motiverend.

Praktische informatie:

– Je bent welkom vanaf 9:00 en we starten om 09:30 uur met de workshop.
– Om 12:00 uur ronden we af en is er nog tijd na te praten.
– Koffie en thee zijn voor eigen rekening.

___________________________________________________________________________________

DeBroekriem is een platform voor en door werkzoekenden. Wil jij ook gave events organiseren? Word ook eventmanager, zet jezelf op de kaart en breid je netwerk uit! Meld je aan via https://www.debroekriem.nl/eventmanager/ of kijk hier voor meer informatie. Of spreek eventmanager Dennis aan tijdens het event.

Event manager
ME- factor
Spreker