fbpx
Workshop

Sneller een baan met je LinkedIn profiel!

vrijdag
23 augustus
2019
10:00 - 12:00
Centric Gouda
Antwerpseweg 8
2803 PB Gouda

Alle tips en trainingen rondom solliciteren geven jou een nog grotere kans op die droombaan als je een perfect LinkedIn profiel hebt én je de principes kent van het grootste zakelijke social mediakanaal ter wereld. Deze training is er voor iedereen die gouden tips wil voor een upgrade van zijn of haar LinkedInprofiel. Of je deze nu net hebt geactiveerd of al een tijdje hebt, maar meer wil weten over de mogelijkheden (en dat zijn er veel!). We gaan jouw profiel optimaliseren en je krijgt gouden tips om op de juiste manier met de juiste mensen in contact te komen.

Voor aanvang van de cursus ontvangen cursisten die nog geen LinkedIn profiel hebben een handleiding om deze aan te maken. De tijd is te kort om je profiel volledig aan te pakken. Cursisten kunnen na de cursus rustig de tijd nemen om het profiel te upgraden met alle tips. Kelly Nijhof, freelance communicatiespecialist, zal binnen 2 weken alle profielen van de deelnemers controleren en feedback geven indien gewenst. Een goede profielfoto hoort erbij. Een fotograaf kan dat het beste, maar Kelly kan ook een profielfoto maken met jouw eigen mobiele telefoon als je hiervoor open staat.

De cursus bestaat uit de volgende onderdelen:

– Korte introductie LinkedIn
– Het perfecte LinkedIn profiel
– En nu aan de slag op LinkedIn; wat zijn de do’s en de don’ts
– Indien er tijd over is: Spoedcursus vloggen met een mobiele telefoon.

Meld je snel aan!

Praktische info:

– Inloop: 09:30 uur; start: 10:00 uur tot 12:00 uur; aansluitend netwerken!
– Neem je laptop mee
– Koffie/thee gratis beschikbaar

_______________________________________________________________________________________

DeBroekriem is een platform voor en door werkzoekenden. Wil jij ook gave events organiseren? Word ook eventmanager, zet jezelf op de kaart en breid je netwerk uit! Meld je aan via https://www.debroekriem.nl/eventmanager/ of kijk hier voor meer informatie. Of spreek eventmanager Sandra aan tijdens het event.

Event manager
Spreker