fbpx
Workshop

Slim talent ontwikkelen

maandag
17 juni
2019
14:00 - 16:00
Gemeentehuis Oss
Raadhuislaan 2
5341 GM Oss

Bij deze netwerkbijeenkomst van DeBroekriem gaan we samen aan de slag om ons talent in beeld te krijgen. De druk om een baan te vinden is bij veel mensen hoog en dit levert soms stress op. De dagen vliegen voorbij en geven weinig voldoening. Vraag je jezelf ook regelmatig af: wat wil ik nou? Wil jij verandering in je leven en overweeg je bijvoorbeeld een carrière switch? Dan is deze bijeenkomst interessant voor jou. Verandering vraagt om het aanleren van een nieuwe dagelijkse routine, niet voor even, maar voor altijd.

Wout Plevier is een topspreker die inmiddels al meer dan 70.000 mensen heeft getraind en met zijn Sl!m-show vaak voor groepen tot wel 1500 mensen staat. Dit keer gaan we met een kleine groep werkzoekenden aan de slag om te onderzoeken hoe we ons talent zichtbaar kunnen maken. Tijdens de show leer je hoe jij talent in kaart kan brengen en hoe jij jezelf aantrekkelijk presenteert op de arbeidsmarkt. Wout Plevier heeft het doel om zoveel mogelijk mensen bezielt en vitaal aan het werk te krijgen. Tijdens deze netwerkbijeenkomst is er live muziek, een goed verhaal en zijn er verschillende interactieve oefeningen. Je krijgt nieuwe inzichten waarmee we jouw loopbaan een boost kan geven.

Wout Plevier presenteert met zijn SLIM!-show geen methode, maar een uniek stappenplan waarmee je leert je eigen routine te ontwerpen. Alleen dan werkt het. SLIM! staat voor Sympathiek, Luisterend, Inlevend, Mpowerend zijn naar jezelf en anderen. Met deze bijeenkomst krijg je meer zelfvertrouwen, een betere focus, meer plezier en betere werkresultaten. Geen oeverloze theorie maar direct aan de slag is het motto. Je ontvangt daarbij een stappenplan over hoe jij jou talenten verder kan ontwikkelen.

Het programma bestaat uit een live show op 17 juni. Om als werkzoekende het maximal rendement te halen, krijg je na afloop nog een aantal handreikingen, zo werk je aan een duurzaam resultaat wat jou blijvend gaat helpen in je carrière! Tijdens de bijeenkomst sluiten Tweede Kamerlid René Peters en wethouder Kees van Geffen aan omdat ze nieuwsgierig zijn naar de succesvolle community-aanpak van DeBroekriem.

Ben jij op zoek naar een nieuwe baan en wil jij een plek reserveren? Meld je aan via de groene button.

Praktische informatie
De inloop is vanaf 13.30 uur. We zijn te gast in de raadszaal van de gemeente Oss!
Je kunt nu alvast een plek reserveren!

———————————————————————————————

DeBroekriem is een platform voor en door werkzoekenden. Wil jij ook gave events organiseren? Wordt ook eventmanager, zet jezelf op de kaart en breid je netwerk uit! Meld je aan via https://www.debroekriem.nl/eventmanager/ voor verdere informatie. Of spreek eventmanager Pieter aan tijdens het event.

Event manager
Kees van Geffen
Gemeente Oss
Spreker
Innerspective Training & Coaching BV
Spreker
René Peters
Tweede Kamer
Spreker