fbpx
Workshop

Slim & Efficiënt solliciteren

maandag
9
december
09:30 - 12:30
Het Hoornbeeck College
Rijsselseweg 1
2803 PZ Gouda

Je wilt graag een andere baan en ziet een leuke vacature. Hoe kom je er achter of deze baan bij jou past? Hoe check je je aannames over wat er in de vacature staat? Hoe kom je erachter wat het bedrijf écht zoekt en voorkom je een mismatch?

En als dan je solliciteert is het van belang om een cv en brief te sturen waarmee je op de JA stapel komt. En je die uitnodiging krijgt om op gesprek te komen!  Een cv en Brief ‘Anno Nu’ zijn het eerste wat je nodig hebt om jezelf authentiek en onderscheidend te presenteren.

Door Slim & Efficiënt te solliciteren vind je de baan die bij jou past!

Na deze training weet je hoe je een vacature moet lezen en kom je erachter of dit de baan is die bij jou past. Je snapt de meerwaarde van bellen voordat je solliciteert en weet hoe een krachtig en persoonlijk cv eruit ziet. Je leert hoe je een onderscheidende motivatiebrief maakt die ervoor zorgt dat de kans op een uitnodiging krijgt met 70% is vergroot!

Ik leer je Slim & Efficiënt te solliciteren. Daarmee krijg je de baan die bij jou past!

De trainer

Coach Wendy Goudzwaard neemt je mee in het slim en efficiënt solliciteren. Zij doet dat op een leuke en inspirerende wijze zoals blijkt uit deze recensie: “Wat een spirit en energie! Sollicitatietrainingen zijn er natuurlijk legio, maar de wijze waarop Wendy de groep mee weet te nemen en haar verrassende manieren om slim en efficiënt solliciteren ook echt succesvol toe te kunnen passen, zijn echt goud waard. Daarnaast weet zij met haar humor en rake opmerkingen er echt een feestje van te maken. Ik hoop haar nog een keer in actie te zien in de nabije toekomst!”

 Praktische informatie:

– Vanaf 09:15 uur ben je welkom, om 09:30 uur beginnen we.
– Er wordt voor koffie/thee een eigen bijdrage gevraagd.

________________________________________________________________________________________

DeBroekriem is een platform voor en door werkzoekenden. Wil jij ook gave events organiseren? Word ook eventmanager, zet jezelf op de kaart en breid je netwerk uit! Meld je aan via https://www.debroekriem.nl/eventmanager/ of kijk hier voor meer informatie. Of spreek eventmanager Lisa aan tijdens het event.

Event manager
Goud[z]Waard Coaching Counseling Training
Spreker