fbpx
Workshop

Schrijf je loopbaan

dinsdag
3 december
2019
10:00 - 12:30
Rabobank Amstel en Vecht
Parktoren
Van Heuven Goedhartlaan 7
1181 LE Amstelveen

Ben je op zoek naar ander werk, maar kom je er niet goed uit? Ga dan schrijven! Schrijven zorgt voor overzicht, inzicht en uitzicht. Wat zich eerst vooral in je hoofd afspeelde staat opeens op papier waardoor je er met meer afstand naar kunt kijken, er nieuwe inzichten kunnen ontstaan en je in beweging kunt komen.

Dit is de visie van loopbaancoach Marianne Panneman van wie vorig jaar het boek ‘Schrijf je Loopbaan’ verscheen.

Wat gaan we doen?
In deze workshop ga je aan de hand van speelse, inspirerende schrijfopdrachten van Marianne o.a. onderzoeken waar je blij van wordt, wat je anders wilt en waar je nieuwsgierig naar bent. De aanpak is erop gericht je zoveel mogelijk úit je hoofd te halen en naar je hart te brengen. Dus niet lang nadenken en wikken en wegen, maar intuïtief, reflectief en associatief schrijven en je laten verrassen door je eigen inzichten, antwoorden en wijsheid.

Marianne is loopbaancoach en trainer & ontwikkelaar van creatieve schrijfcursussen en -workshops gericht op persoonlijke groei. Al 25 jaar begeleidt ze mensen naar werk dat écht bij hen past. Sinds 2003 vanuit haar praktijk Loopbaancreatie.

Praktische informatie:

– Inloop is vanaf 9.30 uur en we starten om 10.00 uur.
– Koffie/thee/water is gratis verkrijgbaar.
– Neem pen en papier mee voor de schrijfopdrachten!
– Mocht je de Amstelveen Shopping Card hebben, parkeer dan 2 uur gratis in de parkeergarage Schouwburg.

______________________________________________________________________________________

DeBroekriem is een platform voor en door werkzoekenden. Wil jij ook gave events organiseren? Word ook eventmanager, zet jezelf op de kaart en breid je netwerk uit! Meld je aan via https://www.debroekriem.nl/eventmanager/ of kijk hier voor meer informatie. Of spreek eventmanager Sandra aan tijdens het event.

Event manager
Loopbaancreatie
Spreker