fbpx
Workshop

Schrijf de winnende sollicitatiebrief!

woensdag
25 september
2019
10:00 - 12:30
Rabobank Gooi en Vechtstreek
Kerkstraat 71
1221 CL Hilversum

Heb je geen inspiratie voor je sollicitatiebrief ? Knip en plak jij je sollicitatiebrieven vaak aan elkaar? Of krijg jij na het schrijven van een sollicitatiebrief vaak te horen dat je niet bent uitgenodigd op gesprek ? Dan is deze workshop voor jou!

Veel mensen zien het schrijven van een sollicitatiebrief als een noodzakelijk kwaad. Begrijpelijk, want het schrijven van een goede brief kan best een uitdaging zijn en flink wat tijd kosten. Toch hoeft het schrijven van een goede sollicitatiebrief niet moeilijk te zijn. Tenminste, als je de juiste handvatten hebt. Deze concrete handvatten leer je tijdens deze workshop. Je leert een goede, leuke en uitnodigende sollicitatiebrief te schrijven.  Een brief die overtuigt en inspireert. Zodat je je kans om op gesprek te komen enorm vergroot en daarna alleen nog maar je stralende zelf hoeft te zijn. Ook leer je hoe je het schrijven van een sollicitatiebrief in sommige gevallen kunt omzeilen.

Over de trainer

Eline Zegers is dol op schrijven en taal. Als jurist met een hekel aan juridisch taalgebruik leerde ze helder schrijven. Als columnist en blogger leerde ze pakkend schrijven. Als commercieel tekstschrijver leerde ze om overtuigend te schrijven en zichzelf te verkopen. Helder, pakkend en overtuigend; deze drie elementen zijn essentieel voor een goede sollicitatiebrief. Eline krijgt over haar sollicitatiebrieven dan ook vaak dingen te horen als “eigenlijk voldeed je niet aan de vacature-criteria, maar je brief was zo goed dat we je toch wilden uitnodigen”, of “we waren erg onder de indruk van je sollicitatiebrief”. Ze helpt regelmatig anderen met hun sollicitatiebrief. Vandaag neemt ze jou mee in de wondere wereld van sollicitatiebrieven schrijven.

Praktische informatie:

– Inloop vanaf 10.00 uur
– Koffie & thee zijn gratis

_______________________________________________________________________________________

DeBroekriem is een platform voor en door werkzoekenden. Wil jij ook leuke events organiseren? Word ook eventmanager, zet jezelf op de kaart en breid je netwerk uit! Meld je aan via https://www.debroekriem.nl/eventmanager/ of kijk hier voor meer informatie. Of spreek eventmanager Rina aan tijdens het event.

Event manager
Spreker