fbpx
Workshop

Schitteren met STARR

vrijdag
12 januari
2018
09:15 - 12:15
The Green Meeting Center Arnhem / voorheen WTC
Nieuwe stationsstraat 10
6811 KS Arnhem

Ben jij een STARR?

Jij mag dan wel zeggen dat je stressbestendig, communicatief vaardig of planmatig werkt, maar hoe weet een recruiter dat je dit ook kunt toepassen in de praktijk? De STARR-methode wordt hierbij veel gebruikt;  een techniek van vragen stellen waarin de recruiter jouw natuurlijke gedrag kan inschatten in een specifieke situatie. De letters van het woord STARR geven de stappen aan: S – Situatie, T – Taak, A – Actie, R – Resultaat, R – Reflectie. Goed nieuws! Want als jij de STARR-methode goed kent, kun je elk sollicitatiegesprek voeren als een heuse pro!

Geke Valkenburg en Ingrid Middelkoop helpen jou om bij je volgende sollicitatiegesprek goed beslagen ten ijs te komen. In deze workshop leer je hoe je deze methode optimaal inzet om jezelf in beeld te brengen en je gesprekspartner te overtuigen dat jij dé persoon bent voor die job. Na een korte uitleg over STARR gaan we vooral praktisch te werk. Neem je cv mee naar de workshop, dan kun je meteen aan de slag.

Geke is zelfstandig loopbaancoach. Zij biedt loopbaanbegeleiding, sollicitatie coaching en sollicitatietraining, zowel individueel als voor groepen. Ingrid is zelfstandig coach gespecialiseerd op het gebied van burn-out en stress coaching, teamcoaching en personal coaching.

Zin in deze hands-on workshop zodat je in 2018 kunt schitteren als een ster? Meld je dan nu aan!

Praktische informatie

Vanaf 9.15 uur ben je welkom om elkaar alvast te ontmoeten in Regardz WTC (vlak naast station Arnhem Centraal). Om 09.45 uur start de workshop en om 12.15 uur ronden we af. Koffie en thee zijn voor eigen rekening.

De loopbaancoach
Spreker
Mica-Ede
Spreker