Workshop

Restart yourself

donderdag
14 juni
2018
13:30 - 16:00
Servicepunt Het Brinkhuis
Landbouwstraat 63
1097 TM Amsterdam

“Teveel mensen meten hun succes af aan hoeveel geld ze hebben, of hoe belangrijk de mensen zijn met wie ze omgaan. Naar mijn mening moet écht succes worden uitgedrukt in de mate waarin je gelukkig bent.” Aldus Sir Richard Branson. Hij stelt dat succes gelijk is aan persoonlijke voldoening.

Ook Google-topman Mo Gawdat zegt: Laat één ding duidelijk zijn: geluk is geen luxeprobleem of soft onderwerp. Gawdat: ‘Alle onderzoeken geven hetzelfde beeld: gelukkige medewerkers zijn productiever, minder vaak ziek en zorgen beter voor hun klanten. Zelfs Fontys Hogeschool Eindhoven start met een opleiding werkgeluk.

Anders gezegd wat gaan we Doen in de toekomst? Als antwoord op die vraag publiceerde de Nationale Beroepengids vorig jaar een lijst met 21 nieuwe beroepen met toekomst. Naast de dronepiloot, 3D-printspecialist en Growth hacker werd ook de werkgelukdeskundige gepresenteerd: een medewerker of manager die zich richt op het vergroten van de geluksbeleving binnen een organisatie.

Tijdens de workshop Restart Yourself gaan we met interactieve opdrachten onderling aan de slag over onderstaande opdrachten:
• De invloed van bewustzijn van wie je werkelijk bent
• Zelfinzicht, de belangrijkste sleutel naar persoonlijk groei
• Zo pak je belemmerend gedrag aan
• Op groei gerichte mindset

Deze workshop is geschikt voor iedereen die graag leert, ontwikkelt en zelf leider wil zijn over zijn/haar leven. Als WoMan in Change daag jij jezelf uit om goed voor jezelf te blijven zorgen. Want als jij goed in je vel zit, durf je meer, kun je meer en wil je meer.

Aan het eind van de workshop ga je naar huis met heel veel nieuwe inzichten over jezelf, jouw gedrag en de gevolgen daarvan. Een goed beeld van welke kwaliteiten je meer of juist minder wilt inzetten om te worden wie jij al bent.

Balans in denken, voelen en doen zorgt ervoor dat je één geheel vormt. Mensen die in balans zijn, voelen zich energiek, capabel en hebben zin in de dingen die ze doen.

Praktische informatie
Inloop vanaf 13.00 uur, de workshop start om 13.30 uur.

Event manager
Woman in Change
Spreker